Zanimljivosti

OVA SPORTISKINJA JE POSTALA ZVEZDA SAJTOVA ZA ODRASLE: Nakon što je prodala svoj NOŠEN DONJI VEŠ sada je otišla korak dalje, muškarci su u ekstazi zbog ovog poteza! (FOTO)

Atraktivna plavuša je u duhu predstojećih praznika pozirala u crvenom donjem vešu na oduševljenje svojih brojnih fanova

09.12.2022 13:02

OVA SPORTISKINJA JE POSTALA ZVEZDA SAJTOVA ZA ODRASLE: Nakon što je prodala svoj NOŠEN DONJI VEŠ sada je otišla korak dalje, muškarci  su u ekstazi zbog ovog poteza! (FOTO)
Printscreen Instagram/@hannahgoldy

Hana Goldi (30) MMA borac oduševila je pratioce jednog sajta za odrasle izazovnim fotografijama u donjem vešu. U skladu sa predstojećim praznicima ona je imala crveni čipkasti veš ponosno pokazujući svoje izvajano telo, pločice na stomaku i brojne tetovaže uz natpis "U duhu praznika".

Seksi Hana 

Amerikanka je popularnost stekla kao MMA borac i ima armiju fanova čak iako poslednjih meseci nije blistala u ringu. Ona je na takmičenju u julu u Londonu izgubila od Britanke Moli Meken. Međutim, našla je način kako da, ipak, profitira. Donji veš koji je noslila tokom merenja prodala preko interneta i zaradila ozbiljnu sumu novca.

- Mnogo žena sada pravi profile na sajtovima za odrasle. Sećam se kad sam ja to počela da radim bila sam u velikoj dilemi. Bila je to unutrašnja borba, ali sad vidim da nisam pogrešila - napisala je ona svojevremeno na svom Instagram profilu nakon što je obelodanila da seksi fotografije postavlja na sajtu za odrasle.

Oduševljeni fanovi 

Prezgodna Hana, koja je i mama jednog dečaka, često postavlja vrele fotografije na društvenim mrežama, a na opšte oduševljenje svojih fanova.

"Šampionski pojas za ovu damu. Imaš senzacionalno telo"
"Hohoho kakvi praznici"
"Apsolutno si božanstvena", bili su samo neki od komentara na mrežama njenih pratilaca na fotke u crvenom donjem vešu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)