Zanimljivosti

JEZIVE SLIKE ZALJUBLJENOSTI U SEBE: Bodibilder sa najvećim bicepsima na svetu podelio strašne sadržaje nakon hitne operacije

Šimon Komandos preživeo je pakao zbog želje da ima što veće bicepse, a što ga umalo nije koštalo života.

28.11.2022 21:01

JEZIVE SLIKE ZALJUBLJENOSTI U SEBE: Bodibilder sa najvećim bicepsima na svetu podelio strašne sadržaje nakon hitne operacije
YouTube/Printscreen

Prateći trendove i želeći da izgledaju što bolje mnogi ne znaju za granice pa odu u krajnost, što ih često košta i zdravlja. U to se uverio bodibilder Šimon Komandos koji je zbog ubrizgavanja ulja u svoje bicepse, kako bi ih povećao, završio u bolnici na hitnoj operaciji. Jezive fotografije intervencija i dugačkih šavova po rukama iz bolničkog kreveta on je podelio na svojim nalozima na društvenim mrežama. 

Taj zaljubljenik u dizanje tegova i tetovaže, koristio je ulje sintola koje koriste bodibilderi kako bi njihovi mišići i bicepsi izledali što veće. U njegovom slučaju, njihova veličina dostiže obim od neverovatnih 63,5 cm. U javnosti je Komandos poznat kao "poljski kralj sintola", upravo zbog činjenice što pribegava takvoj vrsti "dopinga" mišića, a ne krije da koristi razne lekove kako bi poboljšao fizičku formu.

On je za Gazetu rekao kako koristi razne hormone, nabrajajući ih, al ih ima puno pa se ne može setiti šta sve uzima. Ulje koje je prouzrokovalo da mora hitno na operaciju, ima poledice po zdravlje koje mogu biti ozbiljne. Deluje na mišiće tako što ih deformiše i izaziva efekat "eksplodiranja". 

Ipak, taj neuspeh Komandosa ne sprečava da i dalje hrli ka svojim ciljevima. On tvrdi da ne gubi nadu i da neće omekšati. 

- Zapamtite, zvanično obećavam da ću se boriti. Napraviću nered, videćete - dodao je on, a prenosi Dejli mejl. 

U krugu bodibildera upotreba ovog ulja je inače prisutna, a u poslednje vreme je u trendu.

Da on nije usamljen slučaj govori i vest koja je nedavno odjeknula da je poznati bodibilder, zvani "Popaj", morao na operaciju koja mu je doslovno spasla život, kako bi uklonio trulo meso sa tricepsa. I on je ubrizgavao pomenuto ulje. 

Lekari koji su operisali Komandosa izjavili su kako mu je uklonjeno oštećeno tkivo i da je u ruke uneo tri litra "neke jeftine stvari poput vazelina". Operacija je bila zahtevna, a lotkriveno je i da postoperativni zahvat zahteva praćenje vena, živaca i udova kako bi ostali funkcionalni.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)