Zanimljivosti

KAKO IZGLEDA BITI U KREVETU S MILANOM MARIĆEM? Popularni glumac podgrejao maštu, objavio komentar koji je izazvao pomamu, a po sredi je samo jedna "bezobrazna" reč! (FOTO)

U dve objave je mladi, atraktivni glumac uspeo da privuče neviđenu pažnju pripadnicima lepšeg pola koje su ga zasule komplimentima.

08.12.2022 16:01

KAKO IZGLEDA BITI U KREVETU S MILANOM MARIĆEM? Popularni glumac podgrejao maštu, objavio komentar koji je izazvao pomamu, a po sredi je samo jedna "bezobrazna" reč! (FOTO)
FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ nr

Glumac Milan Marić bio je poznat i pre filma "Toma", ali se slobodno može reći da je u centar pažnje domaće javnosti došao nakon što se odlično snašao u ulozi čuvenog srpskog boema. Dame ga jednostavno obožavaju, a i on dodatno podgreva maštu obožavateljki objavama na Instagramu. Izgledom i glumačkim umećem on poslednjih godina oduševljava sve fanove. Njegov markatni izgled retko koju pripadnicu lepšeg pola ostavi ravnodušnim, a on ih često počasti i golišavim fotografijama na Instagramu, što je bio i ovog puta slučaj. 

Tako je na nalogu Filmitv osvanula fotografija na kojoj Marić zavodljivo leži na krevetu i to bez majice. On izgleda kao da pratiteljke hipnotiše pogledom, na desnoj rući primetna je velika tetovaža, a na levoj sat i cigareta koja doduše nije upaljena. 

- Čekajući seriju "Pad" -

- Obožavam sve filmove gde on glumi. Divan glumac i veoma je popularan u Skolju -

- Obožavam ga - bile su samo neke od rekacija.

Marić je nedavno objavio i fotografiju iz kupatila na kojoj je u crnim pantalonama i crnoj košulji. Sako je nonšalatno prebacio preko ramena. Izgleda kao da pije martini, budući da je u opisu fotografije napisao "Suv...", što je odmah raspalilo maštu kod pojedinih dama.

-  Opis je suv, a ja sam mokra -

- Lep momak, ali zašto u kupatilu? -

- Vrhunska fotografija -

- Milan je faca što u nesvest baca -

- Martini pre, cigareta posle -

- Težak je taj teret popularanost. Super si ti inače, odličan... -

- Koliko lepa osoba -

- Šmeker i gospodin čovek -

- Izvini, ali ja sam zaljubjena - bile su samo neke od reakcija oduševljenih Milanovih obožavateljki.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)