Zanimljivosti

MARAJA KERI KRITIČNO? Poznata pevačica viđena u zastrašujućem izdanju, fanovi prestravljeni za njeno zdravlje! (FOTO/VIDEO)

Pevačica je nastupila na paradi povodom Dana zahvalnosti, ali njeni obožavaoci su primetili da sa njom nešto ozbiljno nije u redu.

25.11.2022 14:27

MARAJA KERI KRITIČNO? Poznata pevačica viđena u zastrašujućem izdanju, fanovi prestravljeni za njeno zdravlje! (FOTO/VIDEO)
Foto: Shutterstock

Pevačica Maraja Keri (52), koja je devedesetih godina žarila i palila svetskom muzičkom scenom, a i danas je i te kako popularna pre svega zbog svojih fascinantnih pevačkih mogućnosti, izgleda da je u kritičnom stanju. Na to su ukazali njeni fanovi koji su na društvenim mrežama objavili snimke s pevačicinog nastupa na paradi uoči Dana zahvalnosti, a na kom se ona bukvalno tresla, kao da je doživljavala napad panike, i unezvereno gledala u lica publike, pa u nebo. 

I dok su pojedinci mislili da se iznad njene glave nešto dešava, pa da je zato tako reagovala, drugi su istakli kako je očigledno da je pevačica očigledno imala nekakvu reakciju na teško stanje psihe. 

Kerijeva, koja je još 29. oktobra 1994. godine objavila čuvenu pesmu "All I Want for Christmas is You", izvodila je upravo tu numeru u trenucima kada je doživela iznenadnu reakciju. U jednom trenutku je bila potpuno ukočena, pa se nije pomerila nijednom tokom čitave pesme, imajući pritom "zaleđen" osmeh na licu. Mnogi fanovi ozbiljno su se zabrinuli za njeno psihičko stanje, a to je preneo i britanski San.

Pevačica se pojavila u spektakularnoj pink roze haljini od tila koja je bila krajnje elegantna, a ispod kolena je imala širok šlep. Ostala je verna svojoj proverenoj frizuri u vidu dugih talasa boje meda, a na glavi je imala i tijaru i nosila je scenski kišobran koji je takođe bio u pink boji. 


Po internetu su se tako mogli zateći komentari poput ovih.

- Maraja, ako te drže negde kao taoca, trepni 2 puta -

- Zašto izgleda ovoliko prestrašeno? -

- Ovo nije naša Maraja, već robot, ko zna gde drže pravu Maraju Keri! -

- Zabrinuta sam za tebe! -

- Neka joj neko pomogne, molim vas! -

- Znala sam da će te to sve sa Nikom dotući - ređale su se reakcije.

U poslednjem komentaru aludira se na pevačicinog bivšeg supruga, voditelja Nika Kenona, od koga se ona razvela 2014. godine posle 6 godina braka. Par ima blizance Monro i Maroka (11). Interesantan podatak je da je Nik (42) skoro 11 godina mlađi od Maraje (52) i još kao momak bio je veoma zaljubljen u nju. Bio joj je jedan od najvatrenijih fanova. Maraja je više puta isticala koliko su njih dvoje bili srećni u braku, ali vest koja je isplivala ovih dana jeste da on čeka čak svoje 12. dete! Naime, uspeo je, da osim sa Marajom, dobije ukupno 11 dece sa različitim ženama, a njegova prevara je navodno bila razlog kraha braka.

Podsetimo, mesecima se šuškalo da je on vara Maraju, a samo jedna od afera koja je procurila u etar jeste i ona o njegovoj aferi sa starletom Kim Kardašijan. Očajna Maraja je čak unajmljivala i obezbeđenje da ga prati. Mnogi smatraju da je njegovo 12. dete, koje je na putu, samo kap u moru koja je pogodila poznatu pevačicu pa nije mogla da savlada šok i na proslavi Dana zahvalnosti. 

Prema izveštaju kompanije RIAA, koja se bavi analizom i statistikom prodaje, pesma "All I Want for Christmas" je samo 2017. godine Maraji donela 60 miliona dolara. Pevačica je rekla da je uspeh numere posledica njene tvrdoglavosti i upornosti. Zbog neverovatnog uspeha pesma je dosad prodata u više od 50 miliona primeraka i Maraja svake godine zarađuje astronomski novac od dva meseca emitovanja pesme koja se neprestano vrti tokom praznične sezone.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)