Zanimljivosti

OPET CEO SVET BRUJI O MAKRONOVOJ ŽENI: Zbog jednog detalja svi se ponovo bave likom i delom vremešne prve dame Francuske! (FOTO)

Supruga francuskog predsednika Emanuela Makrona, Brižit Makron, ima besprekoran stil oblačenja, ali da li je sada omanula?

21.11.2022 14:01

OPET CEO SVET BRUJI O MAKRONOVOJ ŽENI: Zbog jednog detalja svi se ponovo bave likom i delom vremešne prve dame Francuske! (FOTO)
Shutterstock

Brižit Makron (69), supruga francuskog predsednika Emanuela Makrona (44) s pravom nosi titulu dame sa istančanim ukusom i stilom. Čak i oni koji je ne vole ne mogu da joj ospore besprekoran stil oblačenja.

Sada je upravo zbog svog stila odevanja ponovo u žiži interesovanja svetskih medija budući da se pokazalo da ne prati slepo modne trendove, pa je po ko zna koji put ponela uske farmerice, poznate kao skini džins, za koje modni kritičari tvrde da su postale pravi modni promašaj. 

Opuštena kombinacija

Iako su mnogi takav modela farmerica gurnuli na dno ormara, Brižit je pokazala da one i te kako mogu lepo i lako da se uklope uz razne modne kombinacije i da opet budete lepo i ukusno obučene. To se lako da zaključiti iz svakog njenog pojavljivanja u javnosti.

Makronova se pre neki dan pojavila u jednom pariskom kafiću kako bi radnicima u tom lokalu dala podršku zato što zapošljavaju osobe sa invaliditetom i posebnim potrebama. Prva dama Francuske sve je očarala pojavivši se u tamno plavim skini džins farmericama, koje je znalački iskombinovala sa teget sako jaknom.

Osim toga, ta vrsta farmerki vizuleno izdužuje figuru i čini da žena u njima izgleda vitko, što Brižit očigledno zna.

Iako je na pragu osme decenije života, prva dama Francuske ima figuru na kojoj mogu da joj pozavide i nekoliko decenija mlađe devojke, pa zašto ne bi nosila i uske farmerice koje, ruku na srce, malo kojoj dami stoje dobre.

Elegantna i u džinsu 

Iako preferira jednostavne, ali skupe komade odeće, Brižit je majstor da sve uklopi i da svom izgledu da prefinjeni i damski stil, šta god da obuče. Ona uske farmerke nosi u kombinaciji sa sakoom, čime dobija dozu elegancije, ali ih oblači i leti uz lagane dukserice. Jednostavnije rečeno, bez problema ih uklapa u sve što obuče i ume sjajno da ih iznese, bez obzira na to da li ih nosi privatno, u kežual varijanti, ili na nekom zvaničnom događaju kome prisustvuje zajedno sa suprugom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)