Zanimljivosti

NAKON SNIMAKA KAKO GA LJUBE DEVOJKE NA SCENI, SADA JE ISPLIVAO I JEDAN SA MUŠKARCEM: Enrike Iglesijas ruši društvene mreže! (VIDEO)

Enrike Iglesijas je pokazao koliko ume da bude neposredan i predusretljiv kada su njegovi ženski fanovi u pitanju, međutim, sada je iznenadio i jednog mladića.

12.11.2022 16:30

NAKON SNIMAKA KAKO GA LJUBE DEVOJKE NA SCENI, SADA JE ISPLIVAO I JEDAN SA MUŠKARCEM:  Enrike Iglesijas ruši društvene mreže! (VIDEO)
Foto: Tanjug/AP

Biti velika zvezda u šoubiznisu nije nimalo lako, naročito ukoliko ne znate da se nosite sa svime što donosi slava. Neki se odlično u tome snađu, dok je drugima previše zamarajuće da izlaze u susret nasrtljivim fanovima. Latinoamerički pevač i jedan od najzgodnijih muškaraca na muzičkoj sceni, Enrike Iglesijas,  poznat je po svojoj ljupkoj i harizmatičnoj prirodi te je omiljen među ženama. Skoro su na društvenim mrežama kružili snimci devojaka koje su uspele da mu na sceni izmame poljubac, te je on i takvim zahtevima izašao u susret bez mnogo "negodovanja".

Međutim, Enrike je takođe omiljen i među muškarcima. To je pokazao nedavni snimak koji je objavio poznati pevač na Tiktoku, dok ga jedan fan, pretpostavlja se u Kataru, jer je pevač nastupao tamo, pita za fotografiju iz automobila dok su čekali na semaforu. Pevač je u opisu videa napisao "sve što treba da uradiš je da pitaš", stavivši nasmejani emotikon pored objave..

U pozadini se čuje kako ga mlađi muškarac pita da li može da se fotografiše sa njim, na šta Enrike bez razmišljanja oduševljeno kaže "naravno". I dok se momak pripremao da napravi selfi, Enrike je izašao iz svog automobila te se približio automobilu fana, naslonio se na prozor i ispozirao pored njega uz osmeh. Momak je ovo dočekao oduševljeno rekavši Iglesijasu "da je najbolji".

 

@enriqueiglesias

All you gotta do is ask 😂 🤟 ♬ original sound - Enrique Iglesias

 

Pevač se pozdravio sa fanom i nastavio dalje, međutim, ovo je bilo dovoljno da oduševi njegove pratioce na mreži koji su pozdravii ovaj gest rekavši da je to očekivano od njega, te da je jedna od zvezda koje stoje "čvrsto na zemlji"

"Ovo je najkul stvar koju sam danas videla na tiktoku. Najbolji si!"

"On je predivan iznutra. Obožavam ga"

"Enrike je uvek tako divan prema fanovima! Mnogi poznati treba da se ugledaju na njega"

"Toliko si zgodan i ljubazan"

"Ostani fokusiran i prizemljen kao sad od početka do kraja, skromnost i ljubazost su ključ uspeha. - oduševljeno su komentarisali njegovi pratioci"

 

 

Poznati latinopevač je pre nekoliko dana održao koncert u Dohi u Kataru, te je iskoristio priliku da prošeta gradom i prikaže koliko ga i tamo vole. Na svom profilu je objavio i oduševljene devojke koje su došle iz Indije da ga slušaju te jednoj od njih čestitao javno rođendan.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)