Zanimljivosti

OTIŠLI SU NA PUT NE SLUTEĆI ŠTA ĆE IH KOD KUĆE DOČEKATI: Iza svega stoji njihova ćerka! (VIDEO)

Tiktokerka koja se na toj društvenoj mreži predstavlja kao Kelzi rešila je da priredi nesvakidašnje iznenađenje svojim roditeljima.

01.11.2022 19:01

OTIŠLI SU NA PUT NE SLUTEĆI ŠTA ĆE IH KOD KUĆE DOČEKATI: Iza svega stoji njihova ćerka! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/.durkindonuts

Jedna Tiktokerka po imenu Kelzi odlučila je da zasuče rukave i svoje roditelje, koji su otputovali kako bi obeležili godišnjicu braka, iznenadi na veoma zanimljiv i kreativan način. Oni su, naime, imali plan da preurede kuhinju, ali i ceo stan, pa im je ta devojka uštedela i novac i vreme.

Kelzi je prvo počela sa usisavanjem prostorije da bi potpuno ogolila zidove od polica i nepotrebnih stvari, a onda je žutu boju, u koju su zidovi bili okrečeni, pomenila u plavu. Budući da joj iz prve nije uspevalo da prefarba upornu žutu ona je nekoliko puta prešla zidove ručno i pokazala kako nova kuhinja izgleda. Na zidu je oslikala i "lažna vrata" koja su dala poseban pečat ambijentu.

Njen posao se, međutim, nije završio samo na krečenju zidova. Ona je prefarbala i kuhinjske viseće elemente u drugu boju i tako potpuno promenila dizajn te prostorije.

Njeni pratioci bili su oduševljeni njenom motivacijom i radnom disciplinom koju je pokazivala čak i u kasnim večernjim satima.

- Kad se vrate ponašaće se kao da se ništa nije desilo. i biće zbunjeni time što misle da je nešto drugačije -

- Poslaću ovo svojoj ćerki za inspiraciju -

- Kakva divna ćerka. SRećna godišnjica tvojim roditeljima -

- Divno. Jedno iskreno pitanje: gde si pronašla inspiraciju da uradiš ovo sve? - ređali su se komentari ispod njenih snimaka na TikToku. 

Kelzi je objasnila da zna šta želi i kako da do toga dođe sa onim što ima, istakavši da su njeni roditelji već navikli na njene kreativne naboje. Devojka je posao završila u periodu između 8 i 10 dana, obavljajući paralelno svoje druge obaveze.

U nekoliko svojih objava pokazala je i nastavak radova u drugm delovima kuće, poput lepljenja lažnih "fasada" u vidu ciglica po zidu, što je potpuno promenilo izgled njenog doma. Novi izgled kuhinje u ovom videu svideo se svima, a mnogi su primetili da je pravi pogodak bio prelazak iz žute u svetloplavu boju, kojom je prekrečila zidove. Čeka se neki od njenih narednih snimaka kako bi se videlo kako su roditelji odreagovali na promenu.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)