VIP saveti

Ilda Šaulić NE KORISTI PUDER! Evo koja je tajna njene lepote (VIDEO)

Da li ste znali u čemu je tajna lepo negovane kože i besprekornog izgleda Ilde Šaulić? Ona puder menja daleko boljim rešenjem.

09.09.2022 13:00

Ilda Šaulić NE KORISTI PUDER! Evo koja je tajna njene lepote (VIDEO)
Vladimir Lukić

Ilda Šaulić važi godinama za jednu od najlepših pevačica, jer poseduje prirodnu sofisticiranu lepotu. Ona je uvek stilski lepo obučena, a na svim pojavljivanjima možemo videti kako je minimalno našminkana, a opet izgleda sveže i blistavo.

Ona je pobornik prirodne lepote i nikada nije radila estetske korekcije, pa čak  koristi i šminku u prirodnim tonovima. Mnogi će reći "lako je, jer ima lepu i čistu kožu". Međutim, možda je tajna u tome što se nečega odriče.

Zatekavši Ildu na Master Klas Dušana Lazića, jednog od naših najpoznatijih i najuspešnijih šminkera, Ilda nam je otkrila tajnu svoje prirodne lepote. Iako je većina žene verna puderima te tako prikrivaju svoje nedostatke i "peglaju" bore, ona ne koristi puder i ima odličnu zamenu za njega.

Ilda nam je otkrila da klasični puder menja sa toniranom kremom koja možda na kameri, kako kaže, ne izgleda najbolje, jer objektiv zahteva drugi tip šminke, ali joj uprkos tome verna. Svi joj često prigovaraju zašto na snimanja dolazi nenašminkana, ali se ona ipak zadržava na minimalnoj i osnovnoj šminci. Nekada sama eksperimentiše sa šminkanjem i voli da isproba neke tehnike, ali to češće prepušta profesionalnim rukama i onima koji to rade najbolje.

Od svog šmikera Laze je dosta toga naučila o šminkanju, ali joj on opet nešto zameri u tom procesu. Kod njega, kako ona kaže, uvek vlada prijateljska atmosfera i pričaju o svemu, dok on brine o njenom blistavom i besprekornom izgledu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)