VIP saveti

EVINA TAJNA: Sandale koje čine da budete ženstvenije (FOTO)

Ako ste u dilemi kako da svoj stajling začinite nekim ženstvenijim detaljem koji će vašem izgledu dati prefinjenot, evo predloga poznate glumice Eve Longorije koja se za svoje stajlinge odlučuje često na njih.

11.08.2022 14:30

EVINA TAJNA: Sandale koje čine da budete ženstvenije (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

U petoj deceniji života poznata glumica Eva Longorija zaista izgleda impresivno i nijedan njen autfit ne prolazi nezapaženo. Za svaku priliku ova markantna glumica zna da odabere pravo modno izdanje i neretko ekperimentiše u svojim stajlinzima, unoseći novine i ekstravagantne detalje koji mnogim damama mogu biti odličan vodič za neki večernji izlazak.

Ona, ne samo da zna da uklopi detalje i boje, već zna da to predstavi na najženstveniji mogući način. Ovaj put u fokusu njenih izdanja bile su sandale. Obučena u ružičasto i spremna za večeru, uslikana je ispred jednog restorana u Zapadnom Holivudu, noseći na nogama providne sandale.

Osim toga, što je elegantni roze set sakoa i bermuda koje podsećaju na mini suknju uklopila uz svoj tamni ten, sandale su dale poseban pečat celokupnom stajlingu ističući na Evi ono najženstvenije – noge.

 

 

Inače, poznato je da obuća u nud boji ili jednostavno od providog materijala vizuelno izdužuje noge, samim tim delujete elegantnije i ženstvenije. Eva nije propustila još jednu priliku da pokaže koliko voli eleganciju i da joj je ženstvenost jača strana, te se odlučila za stajling u crveno – narandžastoj haljini, koja je istakla njenu besprekornu figuru.

Ovaj put je odlučila da kombinaciju upotpuni opet efektnim sandalama sa visokom potpeticom i to kombinacija zlatne i bež boje.

 

 

Ovaj stajling je Eva odabrala za večeru sa svojom prijateljicom pevačicom Glorijom Estefan, sa kojom se druži godinama, te zajedno podižu svest o položaju Latinoamerikanaca u Holivudu.

Iako poznata glumica svoje stajlinge upotpunjava i nakitom i aksesoarima, oni su često vrlo svedeni i jednostavni kao i frizura kojoj ne posvećuje posebnu pažnju, te je u fokusu njena prirodna lepota i ono što ona očigledno naviše voli i što dobro nosi, a to je obuća. Osim toga, Evi nije strano da nosi istu obuću nekoliko puta pa je u istim sandalama viđena i prošle godine sa svojim partnerom u jednom večernjem izslasku. Ovaj put ih je takođe iznela na vrlo sofisticiran i ženstven način.

 

 

Sigurno će svaka dama pronaći inspiraciju u jednom od ovih modela koje nosi poznata latinoamerička zvezda, te će za vrele letnje dane i večernje izlaske odabrati neki sličan model. Zašto da ne?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)