Zanimljivosti

Miloš Biković otkrio sa kim je unosio 100.000 kalorija uz kafu na Baliju(FOTO)

Poznati glumac kratak predah od poslovnih obaveza pronašao je na Baliju na kome je uživao sa lepom manekenkom sa kojom je u vezi.

11.08.2022 11:33

Miloš Biković otkrio sa kim je unosio 100.000 kalorija uz kafu na Baliju(FOTO)
instagram-bikovic

Glumac Miloš Biković odmarao je u dugoočekivanom i zasluženom odmoru na Baliju, a društvo mu je pravila devojka manekenka Ivana Malić. Srećna Republika je već pisala o glumčevom odlasku na Bali i uživanju kako u zalascima, tako i u izlascima sunca, a budući da je svuda u pozadini bio postavljen obrok za dvoje konačno smo videli da je Ivana ta koja je Bikoviću pravila društvo i na Baliju. 

Miloš je tako juče postavio fotografiju njih dvoje uz opis:

- Pauza za kafu znači još jedno 100.000 kalorija iz kolača… ali nismo na kolače svratili, nego na kafu. Jer vodimo računa da ne jedemo te gluposti - napisao je glumac pravdajući se.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Na fotografiji je lepa Ivana koja izgleda odmornije od poznatog glumca, a objava je za nepun dan dobila više od 70.000 sviđanja i oko 300 komentara. Ivana je u lanenom belom topu dok je Miloš u crnoj košulji istog materijala.

- Ni kafa, ni kolači, ni bilo šta drugo ne može da utiče na vašu lepotu, lepi ste pa ste lepi - napisala je glumica Miljana Gavrilović.

- Koliko vas obožavam, najlepši ste par ikada -

- Divan par -

- Dva najlepša anđela -

- Morate objavljivati više ovakvih slika -

- Ti si kolač poveo na kafu! -

- Slomio si mi srce sad, ali lepi ste -

- Devojka ti je prelepa! - bili su samo neki od komentara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

 

Poznati par se već vratio za Srbiju, pa pretpostavljamo da su bar malo napunili baterije za naredne poslobne poduhvate. Miloš je tako juče viđen na aerodromu kako po povratku kao i svaki kavaljer vuče torbe, dok je Ivana mamila poglede prisutnih u dugoj beloj haljini i sa belim damskim šeširom i naočarima za sunce.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)