Odrasli Ja sam lekar, ovo je greška broj JEDAN koju svi prave kad se razbole od prehlade ili gripa 11:30
Odrasli Doktor tvrdi da kuhinjski rastvor od 18 dinara može da skrati trajanje prehlade za DVA dana! 11:01
Odrasli Čak ni usred zime ne možete BEZ VAZDUHA? Naučnici otkrili da li je zdravo spavati sa otvorenim prozorom! 08:30
Odrasli Pre spavanja je isekla crni luk i stavila ga pored kreveta: Ujutru je bila oduševljena kada je OVO osetila! 21:01
Odrasli Čak 30 GODINA sam pogrešno koristila SPREJ ZA NOS! Doktor razjasnio - evo kako treba da koristite da bi delovao (VIDEO) 13:30
Odrasli ONI PADAJU U KREVET KAO POKOŠENI NA NAJMANJI ZNAK PREHLADE: Da li su muškarci zaista slabići ili je ipak nešto drugo u pitanju? 14:20
Odrasli OVE LEKOVE NE SMETE DA PIJETE S KAFOM: Greška koja se ne prašta, možete sebi da ugrozite zdravlje! 18:00
Vesti JEDVA STE DOČEKALI GODIŠNJI ODMOR: Onda ste primetili da ste bolesni i da je pitanje možete li bilo gde - to nije nimalo slučajno! 17:15
Odrasli ŠTA MOŽE DA VAM SE DESI AKO SPAVATE SA MOKROM KOSOM: Posledice mogu biti ozbiljnije nego što možete da zamislite! 17:01