Odrasli POZNATA VODITELJKA OBOLELA OD ALCHAJMEROVE BOLESTI! Sve vreme je mislila da pati od simptoma menopauze - 1 znak je bio očigledan, ali ga je godinama ignorisala! (FOTO) 20:10
Ispovesti DEDA JE PONAVLJAO DA NOĆU VIDI MUŠKARCA U KUĆI, ALI MU NIKO NIJE VEROVAO JER JE IMAO DEMENCIJU: A kad je umro otkrivena je babina najveća tajna, porodica u šoku! 19:05
Odrasli OVAKO U STVARI POČINJE ALCHAJMEROVA BOLEST - nema veze s gubitkom pamćenja! Jedan simptom je nepodnošljiv, a 8 godina nakon pojave drugog dijagnostikuje se opako oboljenje! 07:29
Odrasli OVO STANJE JE OPASNO PO ŽIVOT, EFEKTI TRAJU 24 SATA: A sad je otkriveno i da povećava rizik od demencije! 23:15
Odrasli JA SAM STRUČNJAK ZA DEMENCIJU: Svi koji žele da smanje rizik od bolesti moraju da urade jednu stvar! 07:30
Odrasli NIJE ŠALA, IZNENAĐUJUĆI ZNAK DEMENCIJE SE VIDI KAD OTVORIMO VRATA FRIŽIDERA: Ako ovo primetite, to je signal za uzbunu! 11:01
Odrasli GODINAMA SAM IMALA JEZIVE MIGRENE I GUBILA SE - lekari su mislili da uzimam kokain, a onda sam otkrila da me KUĆA UBIJA: Dolazak majstora mi je spasao život! 12:10
Odrasli JA SAM NEUROHIRUG, OVO JELO ČUVA MOZAK I SMANJUJE RIZIK OD DEMENCIJE: Najvažnije je poslednjih 5 minuta kuvanja (RECEPT) 17:45
Odrasli 2 PRVA ZNAKA DEMENCIJE VIDE SE 11 GODINA PRE DIJAGNOZE - O OVOME SE RETKO PRIČA: Jedan se prvo primeti u kuhinji, ljudi zanemeli da im je sve vreme bilo pred očima! 14:35
Odrasli AKO VAM SE OVO DEŠAVA TOKOM NOĆI, U PITANJU JE ALARM ZA ALCHAJMEROVU BOLEST: Istraživači otkrili ko je u najvećem riziku! 06:40
Odrasli JEDNOSTAVAN NAČIN DA PROVERITE U KOLIKOM STE RIZIKU O DEMENCIJE: Ovde je svaki sekund važan, DVE stvari mogu da vas spasu od strašne bolesti 18:40
Zanimljivosti SLAVNA GLUMICA BRUTALNO ISKRENA O TERMINALNOJ BOLESTI BRUSA VILISA: Bivšeg muža redovno posećuje - evo u kakvom je stanju! 11:05