Odrasli AKO VAM SE IZNENADA "TRAŽI" OVA HRANA, TO MOŽE DA BUDE RANI ZNAK DEMENCIJE: 3 detalja su signal za uzbunu - poznati lekar upozorio sve! 16:42
Dete RODITELJI SU PRIMETILI DA NEŠTO NIJE U REDU S NJIHOVOM BEBOM - šepala je kad je prohodala! Dijagnoza im je došla kao šamar, ta bolest pogađa PENZIONERE, a onda su usledili ostali znaci! 14:05
Odrasli ŠOK-PODACI! EVO KOLIKO PUTA NEDELJNO MORATE DA IMATE STOLICU! U suprotnom, dešava se jeziva stvar u crevima - doktori upozoravaju: Posledica može da bude i na MOZGU! 13:10
Odrasli KOŠTA SAMO 25 DINARA, A POMAŽE U BORBI PROTIV ALCHAJMEROVE BOLESTI! Rezultati najnovijeg istraživanja doneli ogromnu nadu: Bez ove namirnice ne treba da zamislite dan! 08:30
Zanimljivosti OVAKO DANAS IZGLEDA BRUS VILIS! Demi Mur objavila fotografije bivšeg muža kog opaka bolest svakim danom satire sve više - jedna slika kida dušu! (FOTO) 11:39
Odrasli JEDNOSTAVAN TEST MOŽE DA OTKRIJE ALCHAJMEROVU BOLEST 12 GODINA PRE DIJAGNOZE! 2 rana simptoma kriju se u očima! 07:20
Zanimljivosti GLUMAC KOGA SRBI OBOŽAVAJU ZBOG BOLESTI JE DANAS POLA ČOVEKA: Slavi 70. rođendan i nastavlja bitku sa teškim oboljenjem koje mu razara um! 09:40
Odrasli OVAJ VIRUS SE DOBIJA INTIMNIM ODNOSOM, A MOŽE DOVESTI DO DEMENCIJE: Posledice na mozak mogu biti kobne, trčite lekaru ako primetite OVO 21:20
Odrasli 3 ŠOLJE OVOG NAPITKA DNEVNO SMANJUJU RIZIK OD DEMENCIJE! U njemu se krije tajna dugovečnih ljudi s čuvenog grčkog ostrva Ikarija! 09:40
Odrasli MOJOJ ŽENI JE U 49. GODINI OTKRIVENA ALCHAJMEROVA BOLEST: Evo kako sam znao da nešto ozbiljno nije u redu - za 12 meseci je bila druga osoba, a onda je došlo ono najstrašnije! (VIDEO) 19:45
Odrasli BIO SAM UBEĐEN DA MI JE ĆERKA NESTALA, A ONDA SU MI REKLI OD ČEGA BOLUJEM! Potresna ispovest čoveka s Alchajmerovom bolešću: Ovi simptomi su mi bili smešni! 13:35
Odrasli ZABRINJAVAJUĆE UPOZORENJE LEKARA: GREŠKA KOJU PRAVE SVI SRBI U KUHINJI MOŽE DA IZAZOVE DEMENCIJU: Pod hitno treba prestati s ovom lošom navikom! 17:45