Odrasli AKO VAM SE IZNENADA "TRAŽI" OVA HRANA, TO MOŽE DA BUDE RANI ZNAK DEMENCIJE: 3 detalja su signal za uzbunu - poznati lekar upozorio sve! 16:42
Odrasli KOŠTA SAMO 25 DINARA, A POMAŽE U BORBI PROTIV ALCHAJMEROVE BOLESTI! Rezultati najnovijeg istraživanja doneli ogromnu nadu: Bez ove namirnice ne treba da zamislite dan! 08:30
Odrasli JEDNOSTAVAN TEST MOŽE DA OTKRIJE ALCHAJMEROVU BOLEST 12 GODINA PRE DIJAGNOZE! 2 rana simptoma kriju se u očima! 07:20
Odrasli OVAJ VIRUS SE DOBIJA INTIMNIM ODNOSOM, A MOŽE DOVESTI DO DEMENCIJE: Posledice na mozak mogu biti kobne, trčite lekaru ako primetite OVO 21:20
Odrasli 3 ŠOLJE OVOG NAPITKA DNEVNO SMANJUJU RIZIK OD DEMENCIJE! U njemu se krije tajna dugovečnih ljudi s čuvenog grčkog ostrva Ikarija! 09:40
Odrasli MOJOJ ŽENI JE U 49. GODINI OTKRIVENA ALCHAJMEROVA BOLEST: Evo kako sam znao da nešto ozbiljno nije u redu - za 12 meseci je bila druga osoba, a onda je došlo ono najstrašnije! (VIDEO) 19:45
Odrasli BIO SAM UBEĐEN DA MI JE ĆERKA NESTALA, A ONDA SU MI REKLI OD ČEGA BOLUJEM! Potresna ispovest čoveka s Alchajmerovom bolešću: Ovi simptomi su mi bili smešni! 13:35
Odrasli AKO RADITE OVO UJUTRU, TO MOŽE BITI ZNAK ALCHAJMEROVE BOLESTI: Možda mislite da treba da se naspavate, ali ISTINA MOŽE BITI MNOGO GORA 08:30
Zanimljivosti PROGOVORILA ĆERKA LEGENDARNOG DŽINA HEKMANA KOJI JE UMRO U NEVIĐENIM MUKAMA: Njene reči mnoge su iznenadile, ljudi u šoku gde je viđena! (FOTO) 17:01
Odrasli "KO OVO PIJE, NEMA ALCHAJMEROVU BOLEST!" Prof. dr Vojislav Perišić razbija mit o napitku koji prati LOŠ GLAS, a Srbi ne mogu da zamisle dan bez njega 15:10
Zanimljivosti JEZIVIJE NE MOŽE! ŽENU DŽINA HEKMANA UBIO VIRUS KOJI PRENOSE PACOVI, mučila se sa strašnim simptomima: Nesrećni glumac 7 dana bio živ pored tela supruge! 10:31
Odrasli OVO SU SIMPTOMI DEMENCIJE KOJA SE RAZVIJA IZMEĐU 30. I 65. GODINE: Stručnjak otkriva STRAŠNE ZNAKOVE koje nikako ne smemo ignorisati 14:10