Moda LEKARI UPOZORAVAJU NA OPASAN TREND KOJI SE ŠIRI MEĐU ŽENAMA: Navodno bezbolno nošenje štikli posebno je riskatno za jednu kategoriju dama (VIDEO) 12:00
Moda DOK SU SE GOSTI VESELILI NA VENČANJU, ONA JE URADILA NEŠTO ŠOKANTNO SA SVOJOM CIPELOM: Gosti su u neverici gledali šta se dešava ispod stola (VIDEO) 15:02
Moda ONA JE PREKO DANA ŽENA VOJNIK, A KAD SKINE UNIFORMU NASTANE HAOS! Karolina se spremila za izlazak i napravila opštu pometnju na mrežama (VIDEO) 12:01
Zanimljivosti SVI GLEDAJU U ANASTASIJINE NOGE: Mlada pevačica opet privukla veliku pažnju (FOTO) 13:01
Zanimljivosti POTPUNO NEPRIMEREN POTEZ BOGATAŠICE: Tamara objavila fotografiju sa ćerkom i šokirala javnost zbog jednog detalja! (FOTO) 14:38
Vežbanje ONO ŠTO ONA ZNA, RETKO KO UME: Atraktivnu crnka na visokim štiklama šetala ulicom i savila se, usledila je šok akrobacija! 18:01
Zanimljivosti SVE JE STALO KAD SE POJAVILA BIVŠA HJURIKEJNKA, ali svi su joj gledali u stopala! Kako je uopšte moguće da u tome hoda? (FOTO) 18:43
Zanimljivosti SMELA KOMBINACIJA EVE LONGORIJE KOJA OTKRIVA SVE ADUTE! Fanovi je izrešetali komentarima: Šta si to obukla, ženo?! (FOTO) 11:01
Ispovesti Ja sam samo običan MUŠKARAC KOJI OBOŽAVA DA NOSI SUKNJE I ŠTIKLE! To je u redu i mojoj ženi i deci, ćerka je moj najveći fan! (FOTO) 11:01
Moda IZRAČUNAJTE KOJA JE IDEALNA VISINA ŠTIKLE ZA VAS! Ako niste mislili da su one za vas, varate se! 17:00