Zanimljivosti

RUSKINJA POLUDELA ZA SRPSKIM STJUARDOM U AVIONU, PA OBJAVILA VIDEO: Pravi je lepotan i morali smo da ga pronađemo (VIDEO)

Ovaj video dokazuje da smo stvarno najlepša nacija, bez lažne skromnosti.

12.08.2024 14:11

RUSKINJA POLUDELA ZA SRPSKIM STJUARDOM U AVIONU, PA OBJAVILA VIDEO: Pravi je lepotan i morali smo da ga pronađemo (VIDEO)
Printscreen/Instagram/madina_serkina

Ruskinja Madina Serkina nedavno je na Instagramu objavila video koji je brzo postao viralni hit. U snimku se pojavljuje stjuard srpske avio-kompanije koji tokom leta objašnjava proceduru u slučaju hitnih situacija. Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju Madine i njenih pratilaca nije bila sama procedura, već koliko je dobro izgledao taj stjuard.

S obzirom na oštre crte lica i muževan stav srpskog stjuarda, Madina nije mogla da odoli i posvetila je ceo video njemu. Video je brzo osvojio mreže, a komentari su se samo nizali. Žene širom sveta hvalile su ovog prelepog Srbina, a mnoge su izrazile želju da su i same bile na tom letu.

- Živim u Srbiji, svaki drugi mladi Srbin izgleda ovako. Kao da su na državnom takmičenju.

- Srbi su baš zgodni muškarci!

- Srbi su lep narod! Živim ovde pet godina, još se nisam umorila od divljenja.

Nakon što je video postao popularan, iznenađenje je usledilo kada se stjuard, zanosnog izgleda, pojavio u komentarima ispod Madininog videa.

- Hej, to sam ja. Nadam se da si uživala u letu, napisao je on.

Ova poruka dodatno je podstakla interesovanje i razveselila pratioce, koji su uživali u ovoj neobičnoj i simpatičnoj situaciji.

Madina i njen video su pokazali kako se privlačnost može pojaviti na najsvetlijim mestima, a ovaj nesvakidašnji trenutak između Ruskinje i srpskog stjuarda samo je dodatno upotpunio njihovu zanimljivu priču, zar ne?

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)