Zanimljivosti

PRIPREMALA JE RUČAK, I NE SLUTEĆI ŠTA JOJ SE ZAKAČILO ZA LEĐA: Ukućani nisu mogli da dođu sebi od šoka! (VIDEO)

Kad su shvatili šta se događa, bili su prestravljeni

05.03.2024 10:05

PRIPREMALA JE RUČAK, I NE SLUTEĆI ŠTA JOJ SE ZAKAČILO ZA LEĐA: Ukućani nisu mogli da dođu sebi od šoka! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/underratedsimpsons

Mame često "zaglave" u kuhinji, pogotovo kada žele da pripreme neki specijalitet za ukućane. Retko kada im ostali članovi porodice pomognu ili se prihvate da asistiraju makar u nekim sitnim poslovima. Ipak, kada bi trebalo zabeležiti neki detalj, fotografiju i slično, svako je za to raspoložen. Tako je jedna mama usnimljena u kuhinji dok sprema jelo u vrlo neobičnom izdanju.

Shutterstock

Mnogim ženama je kuvanje poput terapije

Iako bi svako pomislio da su njena deca došla da pribeleže trenutak kada je napravila neki poseban specijalitet ili kolač, situacija je bila drugačija. Žena je zapravo sve vreme tražila da pripremi krabu, gledajući iz šerpe u šerpu gde je spustila životinju. Ali, od morskog raka nije bilo ni traga na kuhinjskom pultu i među posuđem. Njena deca su, pak, otkrila gde se kraba nalazi. Životinja je ni manje ni više nego visila na leđima ove domaćice! Na sreću, ona nije ništa primetila, ali su njeni ukućani shvatili gde se kraba sakrila i to zabeležili u video-snimku. 

Ova scena je na društvenoj mreži TikTok mnoge nasmejala, ali je bilo i onih koji su prestravljeno reagovali pošto su pogledali snimak. Priznali su da ne znaju kako bi reagovali ako bi se našli u sličnoj situaciji, bilo kao posmatrači, bilo kao ova domaćica na čijim je leđima kraba tražila spas od lonca.

 

@underratedsimpsons My mum really couldn't find the crab 🦀 😭 💀 #cookingfail ♬ The Evasive Crab - Underrated Simpsons Moments

 

- Kako nisi osetila raka na leđima?!

- Ja u potrazi za svojim telefonom koristeći lampu na mom telefonu.

- Novi strah...

- Gde je ovo, oduzela sam se od straha!

- Posle ovoga, ovaj rak zaslužuje da živi - bili su neki od komentara.

Neki od korisnika mreže priznali su kako su mislili da je to bio nekakav ukras a ne realna životinja, te da su morali da gledaju snimak barem dva puta. Druge je zanimalo kako je domaćica reagovala kad je saznala da je kraba bila na njenim leđima. Dok su jedni tvrdili da se verovatno prenerazila od straha, drugi su podelili mišljenje da je ženi sa snimka to rutina i da je navikla na takvu pripremu hrane. Ipak, većina je priznala kako bi bila potpuno "izgubljena" da se nađe u kuhinji gde se tako nešto sprema, a kamoli da rak zaluta na njihovom telu kao kod ove žene.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)