Zanimljivosti

STAJALA JE LEĐIMA OKRENUTA, A ONDA JU JE DEČAK UHVATIO ZA KOSU: Ono što je mališan potom uradio, dirnulo je sve (VIDEO)

Nekada je ljubav dovoljno pokazati nekim malim sitnicama.

21.02.2024 19:00

STAJALA JE LEĐIMA OKRENUTA, A ONDA JU JE DEČAK UHVATIO ZA KOSU: Ono što je mališan potom uradio, dirnulo je sve (VIDEO)
Printscreen/TikTok/ela.subir

Koliko puta ste videli da neko pokušava na neki način da vam pomogne, makar sitnim gestovima kao što je to da vam popravi frizuru, izmami osmeh, a sve ste to možda do sada shvatali nekim podrazumevajućim gestovima? Činjenica je da to ne rade svi niti oni kojima niste važni, a da će oni koji to učine pokazati takvim gestovima da vas vole i poštuju.

Obično to rade deca. Oni kojima je u vašem društvu prijatno na razne načine će pokazati da ste im dragi i da im vaše društvo prija. To su pokazali u jednom viralnom snimku i dečaci iz Afrike koji su se pozabavili kosom jedne volonterke dok su njihovi roditelji razgovarali sa njom i drugim članovima jedne humanitarne organizacije.

Pixabay.com

Deca posebno u najranijem detinjstvu osećaju ljubav koju im odrasli pružaju

Dirljiva scena prikazuje dečaka koji pravi pletenicu mladoj ženi dok ona stoji leđima okrenuta, dok drugi u jednom trenutku podešava njen pramen. Dečaci se prema njoj opode kao prema princezi, a njena kosa im je posebno interesantna zbog čega posebno njome bave i zbog čega im posebno privlači pažnju.

U snimku se vidi kako nekoliko muškaraca i ova žena razgovaraju potpuno ignorišući tu situaciju oko dečaka koji su pronašli zanimaciju, pustivši decu da se osećaju potpuno komforno u njihovom društvu. Ljudi su na TikToku bili oduševljeni ovim potezom, a većina se složila da su deca na taj način pokazala ljubav i poštovanje prema njoj.

- Deca su jedina u stanju da to urade ako im pokažeš ljubav.

-On će jednog dana biti sjajan suprug, kad vam kažem.

- Izleda kao da svako ovde gleda svoj posao.

- Divno je voleti decu...njihova srca su čista.

- Kako su nastavili svoj sastanak ne obraćajući pažnju na decu je divno- bili su neki od komentara.

Emotivna scena je dirnula ljude koji su se složli da je ljubav svuda oko nas i da treba imati čisto srce, pogotovo za ranjive grupe poput ovih. Uz to mnogi su pozdravili gest ove mlade žene koja se nije pomakla dajući tako priliku deci da se osećaju komforno i neposredno u njenoj blizini. 

Mnogi su se složili da dečak ima talenta za pravljenje frizura, u čemu se okušao na kosi ove volonterke, a iktokeri su priznali da je ovo jedan od najlepših snimaka koje su skoro videli i koji im je ulepšao dan.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)