Zanimljivosti

DANIJEL JE KUPIO KUĆU NIŠTA NE SLUTEĆI: Jedan detalj mu je privukao pažnju i kad je skinuo ploču zinuo je od čuda!(VIDEO)

Tajnu sobu planira da pametno iskoristi.

19.02.2024 13:35

DANIJEL JE KUPIO KUĆU NIŠTA NE SLUTEĆI: Jedan detalj mu je privukao pažnju i kad je skinuo ploču zinuo je od čuda!(VIDEO)
Tiktok-__daniel.tx

Danijel je Tiktoker koji je kupio kuću, ali nije ni slutio da će otkriti nešto što ni prethodni stanari nisu znali da postoji. On je na svom Tik-tok nalogu podelio video u kojem je pokazao svoje otkriće. Iza jednih vrata u kući, primetio je misterioznu drvenu ploču zalepljenu za zid. Bilo mu je čudno zašto se ta ploča nalazi direkno iza ulaznih vrata zbog kojih ona ne mogu lepo da se otvore.

Kada je malo bolje pogledao video je rupe od šrafova po ploči i selotejp. Kada je odlepio traku video je još rupa, pa je pokušao da ih odšrafi kako bi skinuo tu nepotrebnu ploču. Skidajući je našao je izolaciju koja se nalazila u produžetku, a ono što je našao iza toga ga je potpuno iznenadilo. Naime, ispod izolacije koju je prvo pronašao, otkrio je čitavu skrivenu sobu.

 

@__daniel.tx Found a hidden crawl space area in our home. Even has power and lights. Previous owners didn’t know it was there. #secretroom #hiddenroom ♬ original sound - Daniel

 

Soba je bila opremljena strujom i rasvetom, a prethodni stanari nisu ni znali da ona postoji. Tu su se nalazile neke ventilacione cevi, ali čak je i deo poda bio urađen. Najčudnije je bilo da ukoliko je to bila soba “viška” koja je prekrivala cevi, zašto je u njoj bilo struje i rasvete.

Danijel je rešio da ne razmišlja mnogo o skrivenoj prostoriji, već je napravio mala vrata za tu sobu, kako bi mogao da je otvara kad god poželi. Našalio se da planira da koristi sobu za skladištenje božićnih ukrasa, što uopšte nije loša zamisao. 

 

@__daniel.tx Reply to @lexi.fountain probably not as exciting as it seemed at first, but here it is. #thatswhatshesaid ♬ original sound - Daniel

 

Ovaj video o Danijelovom otkriću izazvao je oduševljenje kod mnogih, a prikupio je više od 14 miliona pregleda na Tik-toku. Komentari korisnika takođe su bili zanimljivi, od šala o oslobađanju zlog duha iz te prostorijice, do aluzija o očekivanju da će navodno odatle “nešto strašno” iskočiti.

- Čestitam na pronalsaku nove sobe!

- Zamisli samo ulaziš unutra, a svetla ostala popaljena!!

- Kada deca nisu dobra, zatvore se u tu sobu na 5 minuta, logično.

- Nije baš da je to soba, više je kao prostor u koji se ulazi puzeći, a sam bog zna šta može odatle da iskoči!

- Najzanimljivije je da ljudi koji su tu živeli pre vas nisu ni znali da to postoji!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)