Zanimljivosti

"PRIMETIO SAM RUKU KOJA POKUŠAVA DA MI DOTAKNE NOGE": Urnebesno iskustvo sa leta koje nikada neće zaboraviti (FOTO+VIDEO)

Situacija

11.02.2024 19:40

"PRIMETIO SAM RUKU KOJA POKUŠAVA DA MI DOTAKNE NOGE": Urnebesno iskustvo sa leta koje nikada neće zaboraviti (FOTO+VIDEO)
Instagram-pubity

Jedan putnik je doživeo neobično iskustvo tokom leta avionom koji je trajao čitavih 14 sati. Naime, dok je sedeo i obavljao svoje aktivnosti, primetio je da iz sedišta ispred njega viri malena ruka koja ga je s vremena na vreme mazila po njegovim nogama. Iako je shvatio da je reč o detetu koje je takođe putovalo, ovo iskustvo je bilo dovoljno zanimljivo da privuče pažnju mnogih na društvenim mrežama.

Malena ruka je provirivala sa prednjeg sedišta i mazila noge ovog čoveka. Muškarac je čak u jednom trenutku pružio prst koji je dodirnuo ručicu koja mu je takođe odgovorila nežnim dodirom prsta. Međutim, malena ruka je većinu leta isključivo mazila dlakave noge ovog čoveka. Ili joj je sam taj osećaj bio čudan, dok su se našli komentari da je mališan možda pomislio da je iza njega možda pas.

Snimak ovog neobičnog događaja brzo je postao rado gledan na Instagramu, prikupivši više od milion sviđanja. Mnogi su se nasmejali ovom neobičnom susretu, ali je video izazvao i emotivne reakcije kod gledalaca. Komentari su se nizali, a pojedini su čak sugerisali da je dete zbog dlakavih nogu koje je mazilo najverovatnije pomislilo da sedi ispred psa, što je dodatno doprinelo smešnim reakcijama.

- Gledao sam svoja posla na letu dugom 14 sati, kada sam primetio malenu ruku koja pokušava da dotakne moje dlake na nogama - pisalo je u opisu snimka.

Dugotrajna putovanja često mogu rezultirati neobičnim susretima i anegdotama koje se pamte godinama. Dok su se mnogi nasmejali i uživali u neobičnom prizoru, drugi su izrazili simpatije prema detetu kome je očigledno bilo dosadno tokom dugog leta. Neki su čak podelili slična iskustva koja su doživeli tokom putovanja avionom, stvarajući tako dodatnu povezanost sa ovom situacijom.

- Koliko je ovo preslatko.

- Čak i oni koji nemaju decu ili ne gaje simpatije prema njima ne mogu, a da ne konstatuju koliko je ovo nežno i nevino ponašanje.

- Dete sigurno misli da mazi psa.

- Mališan po izlasku iz aviona garant kaže mami da hoće da mu kupi onog ljubimca, pokazujući na muškarca koji je sedeo iza njih!

- Kada sam imao dugu kosu i dredove, desilo mi se da me je neprestano nešto napadalo na avionskom letu, vukući mi dredove. Na kraju kada sam se okrenuo video sam najslađu plavu devojčicu koja je još bila prilično mala.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)