Zanimljivosti

DEČAK JE OTVORIO VRATA UČIONICE I ZANEMEO: Ono što je usledilo nateralo mu je suze na oči i mališan se samo slomio! (VIDEO)

Nije ni sanjao šta će mu prirediti školski drugovi.

04.02.2024 10:05

DEČAK JE OTVORIO VRATA UČIONICE I ZANEMEO: Ono što je usledilo nateralo mu je suze na oči i mališan se samo slomio! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/tearchronicles

Proslava rođendana je izuzetno važan dan za decu. To je prilika da se u čast malog slavljenika priredi slavlje. Proslave rođendana roditelji najčešće organizuju u igraonicama, a mališan za drugare u školi odnese slatkiše, najčešće bombone kako bi ih počastio za važan dan.

Međutim, ima i one dece koja iz raznih razloga, najčešće usled nedostatka novca i siromaštva nikada nisu slavila rođendan. Jedan od njih je i mališan čiji snimak je rasplakao ljude na mrežama, jer su drugari u školi odlučili da mu prirede iznenađenje. 

shutterstock.com

Od malih nogu mnogi obeležavaju rođendan što je iskustvo koje pamt tokom čitavog života

 

Emotivni snimak ovog dečaka privukao je veliku pažnju i izazvao salve emocije na društvenim mrežama. Na snimku se vidi zbunjeni mališan koji se pojavio na vratima svoje učionice i ostao ukopan zbog iznenađenja koje su mu priredili drugari. Najpre se začulo skandiranje njegovih prijatelja, a potom i rođendanska pesmica, dok je on srećan sa suzama u očima gledao svoje školske drugove. 

Iako je mališan pokušao da ostane pribran, emocije su ga savladale i suze su potekle niz njegovo lice. U jednom trenutku rukama je pokrio lice kako bi sakrio suze zbog iznenađenja koje nije očekivao. Kad je ušao u učionicu gomila prijatelja mu je pohrlila u susret; čvrsto su ga grilili i čestitali rođendan. Emotivna scena nikoga nije ostavila ravnodušnim na društvenim mrežama.

 

 

- On neće zaboraviti taj dan.

- Imam 48 godina i nikada nisam imao rođendan.

- Još jedan dan kako plačem za strancima na TikToku.

- Neka vas sve Bog blagoslovi.

- Ljubav... Može toliko toga da učini, molim vas širite je..

- Čiste uspomene - bili su neki od komentara.

Mnogi su komentarisali kako je dečak primer kako treba jedni drugima da dajemo ljubav i podršku. Kad bismo svi bili bolji jedni prema drugima i svet bi bio bolje mesto za život. Bilo je i onih koji su primetili da podrška koju ima od drugara u školi biti jedna od ključnih uslova da postane dobar čovek jednog dana. 

Neki su komentarisali kako je dečija ljubav najiskrenija i da bi od njih odrasli mogli mnogo da nauče.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)