Zanimljivosti

DOK JE SVIRALA FLAUTU SLETEO JOJ JE LEPTIR NA LICE: Njena reakcija oduševila je javnost, a onda je otkriveno i šta znači ovaj potez "nezvanog gosta" (VIDEO)

Jedna mala stvar dovoljna je da vam odvrati pažnju , a evo kako je ova umetnica uspela da ostane profesionalna do kraja u takvoj situaciji.

22.10.2023 18:30

DOK JE SVIRALA FLAUTU SLETEO JOJ JE LEPTIR NA LICE: Njena reakcija oduševila je javnost, a onda je otkriveno i šta znači ovaj potez "nezvanog gosta"  (VIDEO)
Printscreen/TikTok/laughhard__

Postoje mnoge situacije u kojima nam se dogode nepredviđene stvari i kada ne znamo kako odreagovati. Dešavalo se više puta nekome od nas da dok radi neki posao, a ruke su mu zauzete na njega naleti muva ili neki drugi insekt pa ne može da odreaguje na pravi način. Samokontrola se u mnogim situacijama pokazala ipak veoma poželjnom osobinom, a naročito onda kada ne možete da postupite onako kako biste želeli.

Koliku moć ima ona čak i u najneprijatnijim situacijama pokazala je i jedna flautistkinja koja je na svom nastupu imala nepozvanog gosta. Dok je izvodila neke od najlepših melodija na ovom muzičkom instrumentu na lice, između obrva,  sleteo joj je leptir koji je neko izvesno vreme stajao tu šireći i zatvarajući krila naizmenično.

Printscreen/TikTok/laughhard__

Leptir je sleteo između njenih obrva međutim ona je nastavila da uživa u melodiji

Žena je bila skoncentrisana na note i ostala je profesionalna do kraja iako joj je sigurno leptir odvukao pažnju. Za to vreme dok je ona svirala šareni leptir se nije micao, kao da je i on uživao u melodiji. 

Nijednog trenutka žena nije bila dekoncentrisana ovim već je nastavila da svira u istom ritmu kao na početku a njena profesionalnost oduševila je mnoge koji su pogledali snimak.

- Ja bih sigurno bacila flautu i mlatarala rukama kao manijak.

- Poljubac leptira je blagoslov, ona je blagoslovena.

- Ovo je toliko lepo. Ja bih sigurno vrištala.

- Poklopile su im se frekfencije.

- Definicija "ja ne jurim, ja privlačim"- bili su neki od komentara.

Mnogi su se složili da je muzičarka blagoslovena i da leptiri sleću samo na one koji nose neki blagoslov. Drugi su rekli kako žena očigledno ima umirujuću energiju i tako je reflektuje na okolinu zbog čega se leptir nijednog trenutka nije uplašio.

Mnogima je ova scena izgledala idilično a neki su rekli da je bila i vrlo izazovna sam čim se ova flautistkinja odlično nosila. 

- Duhovni znak potpune harmonije.- zaključio je jedan od korisnika.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)