Zanimljivosti

EVO ZAŠTO CEO SVET BRUJI O OVOJ MLADI: Uoči svadbe pripremila je raskošnu čajanku za svoje deveruše, a pokloni koje im je pripremila šokirali su javnost! (FOTO+VIDEO)

Širlah Mej, blogerka i influenserka, stala je na "ludi kamen" uz podršku svojih drugarica, a da li su te devojke zaslužile ovakav tretman?

15.08.2023 17:00

EVO ZAŠTO CEO SVET BRUJI O OVOJ MLADI: Uoči svadbe pripremila je raskošnu čajanku za svoje deveruše, a pokloni koje im je pripremila šokirali su javnost! (FOTO+VIDEO)
Printscreen/TikTok/shylahmay

Šilah Mej, lajfstajl blogerka i modna dizajnerka, rešila je da stane na ludi kamen. Kao i svaka mlada ona je svojim deverušama želela da priredi iznenađenje koje nikada neće zaboraviti i u tome je uspela. Njen Tik-tok video snimak postao je viralan, nakon što je svojim prijateljicama, na raskošnoj čajanki, poklonila kutije sa poklonima u vrednosti od oko 300 evra. 

Printscreen/TikTok/shylahmay

Mlada je žeelela da na najbolji način drugaricama uzvrati na dugogodišnje prijateljstvo

Ona je za britanske medije otkrila kako je pažljivo birala poklon za svoje drugarice i da je oduvek znala da će to biti nešto posebno. Inspiraciju je pronašla na Pinterestu. Nezaboravna čajanka, a zatim skupoceni pokloni, bili su simbol njene zahvalnosti njihovoj podršci. 

Njena veza sa verenikom i budućim mužem koja traje devet godina, bila je propraćena budnim okom njenih drugarica, koje su joj na kraju rekle da se slažu sa njenom odlukom i da je taj čovek vredan pažnje. U skladu sa tim njoj je bilo beoma važno da se one pojave na njenoj svadbenoj ceremoniji i rekla je da bi sve učinila za njih.

 

@shylahmay A little inspo for your bridal proposal! It was so much fun going all out and seeing my girls reactions 😭🙏🏼 #bridalproposal #bridesmaid #bridalproposalboxes #bridesmaidboxes #wedding2024 #italywedding ♬ L-O-V-E - Nat King Cole

 

Mejova je otkrila kako je izbegavala tradicionalne poklone i da je želela da im priredi nešto kreativno i inovativno.

-Želela sam da svojim devojkama poklonim nešto što će svakodnevno koristiti, a nikako nisam htela da im poklonim paket koji izgleda kao da sam ga kupila na Amazonu - rekla je ona. 

Rekla je da je dugo birala ove poklone i imala je vremena da uštedi novac, a rekla je da su joj neki brendovi izašli u susret i poklonili neke sitnice, ali da je većinu sadržaja poklona sama kupila.

@shylahmay Replying to @Thasin the most asked question from the bridal proposal box reveal video! I hope this was helpful 🌸🙏🏼 I definitely did some budgeting. But my girls deserve the world. #bridalboxes #bridesmaidbox #bridalproposal #bridalproposalboxes ♬ original sound - Shylahmay

U kutijama su se nalazile skupocene pidžame, par minđuša kao i hajlajter brenda Šanel. Pored ovoga ona je drugaricama poklonila mirišljave sveće koje su nezaobilazan predmet u domu svake devojke. Sve to je začinila kolačićem koji je stajao na vrhu kutije, a na kojem je pisalo "Želiš li da budeš moja deveruša?" 

 

@shylahmay Replying to @ALEXANDRA when i could actually use my stepdads footage 💀 IYKYK! My bridesmaids reactions are just so cute 🥹🤍🙏🏼#bridalproposal #bridalproposalboxes #bridesmaids #bridesmaidreveal #bridesmaidreactions ♬ original sound - Shylahmay

 

Influenserka ne krije koliko je uzbuđena zbog toga što su video snimci koje je posvetila svojim drugaricama postali popularni na društvenim mrežama i mnogo ljudi je podržalo njen gest. Naravno bilo je i onih koji su rekli da se razbacuje sa novcem, ali ona je rekla da joj je sve to veoma zabavno i smešno. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)