Zanimljivosti

ŠEF JU JE POZVAO U HOL KAKO BI JOJ NEŠTO SAOPŠTIO, A ONA JE OSTALA ZABEZEKNUTA: Dugogodišnja radnica u jednoj firmi doživela je šok (VIDEO)

Čekalo ju je iznenađenje o kojem nije mogla ni da sanja.

13.08.2023 13:01

ŠEF JU JE POZVAO U HOL KAKO BI JOJ NEŠTO SAOPŠTIO, A ONA JE OSTALA ZABEZEKNUTA: Dugogodišnja radnica u jednoj firmi doživela je šok (VIDEO)
Printscreen/TikTok/og.wholesomeface

Dugogodišnji rad u nekoj firmi bio je visoko cenjen barem i radnici koji su proveli najduže vreme tu i posmatrani su sa velikim poštovanjem. Iako i danas ima toga, dosta je ređe i čuti da je neko nagrađen za dugogodišnji rad u nekoj firmi pravo je čudo. Ipak, postoje oni koji cene tuđi rad  trud i znaju da ga pošteno nagrade i priznaju.

pexels.com

Mnogi radnici za dugogodišnji rad dobijaju samo pohvalu, iščekujući neku materijalnu potvrdu

Jedna žena iz Amerike je došla na posao kao i svaki drugi dan, međutim, u holu zgrade su je zaustavile kolege među kojima i šef koji je neobavezno počeo da ćaska sa njom.  Zbunjena radnica nije znala o čemu je reč dok šef nije posegnuo za svojim džepom iz koga je izvadio novac. Pažljivo spakovan u apoenima i podejen na deset svežnja, on joj je uručio kao nagradu za rad u firmi gde je provela čitavih 20 godina.

Žena je od iznenađenja u trenutku pustila suze i pokušala da zaustavi plač. Kada joj je šef iskeširao svu predviđenu sumu kao nagradu, pridružio se kolega koji joj je uručio još isto toliko. Žena je vrisnula od sreće, a onda nije mogla da zaustavi emocije držeći se u jednom trenutku za grudi. Nakon toga joj je uručio ček od još 20 000 dolara .

- O Bože, to mora da je šala!- vikala je dirnuta ovim gestom. 

Snimak je na mreži sakupio preko 816.000 sviđanja i ljudi su pozdravili ovaj gest njenog poslodavca rekavši da se na ovaj način priznaje vrednost i trud radnika.

- Nije stvar u novcu već o njihovoj svesti da je važna u kompaniji.

- Ovako bi trebalo tretirati zaposlene.

- To je firma.

- To je ljubav i poštovanje.

- Znate li koliko je ona novca njemu donela da bi on njoj dao ovaj novac...- komentarisali su korisnici mreže

 

 

Mnogi su pohvalili njenog šefa rekavši da je očigledno da zna vrednost i lojalnost svojih radnika rekavši kako ovakav tretman sigurno može zadržati radnika duže i da bi ona sigurno ostala još 20 godina ako je tretirana na ovaj način. Drugi su se osvrnuli kako su u profitabilnim kompanijama obijali mrvice kao nagrade i to nešto poput hemijske olovke ili nekakvog pribora za rad kao i "pica partija" koji bi organizovali u nekim firmama, što su mnogi Tiktokeri ocenili kao mizerno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)