Zanimljivosti

ŠOK U PROGRAMU UŽIVO! Reporter je bio pred kamerom, a onda se iznenada iza njega zaustavio automobil, U TRENU JE USLEDIO PREKID! (VIDEO)

Mladi novinar nije ni sanjao da će o jednom njegovom prosečnom radnom danu sada da priča ceo svet i to zato što mu je prilog prekinula ona.

12.05.2023 13:01

ŠOK U PROGRAMU UŽIVO! Reporter je bio pred kamerom, a onda se iznenada iza njega zaustavio automobil, U TRENU JE USLEDIO PREKID! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/whysobants

Mnogima od nas, koliko god da se trudimo da budemo skoncentrisani na posao, nekada to ne ide od ruke, pa misli često odlutaju, što može negativno da utiče na rezultate rada. To je posebno evidentno kod poslova koji zahtevaju da bez obzira na probleme koji nas tište moramo da ostanemo profesionalni. U tom smislu je posao novinara i voditelja posebno izazovan. On zahteva da budemo spremni i skoncentrisani u svakom trenutku, ali i da se bilo kakva emocija dobro sakrije.

Međutim, šta kada vam drugi odvuku pažnju? Naime, neretko se dešava da prilikom izveštavanja  novinairima u kadar "uskoče" druga lica želeći da privuku pažnju i dobiju minut medijske pažnje. Nekada se to, podrazumeva se, dogodi i sasvim slučajno. Tada se većina reportera odlično snađe, međutim, ima i onih koje takve situacije potpuno poremete.

Upravo se taj drugi scenario dogodio i jednom mladom reporteru, koji je u trenutku dok je vodio program uživo doživeo da se iza njega iznenada zaustavio automobil. Vidno iznenađen on je najpre pogledao šta se iza njega zbiva, a kada je video ko se nalazi u automobilu, više nije mogao da se skoncentriše na posao. 

Printscreen/TikTok/whysobants

Novinar se najpre iznervirao, ali je zatim nastavio da komunicira sa osobom u automobilu 

Verovali ili ne, mladom novinaru je u kadar upala, ni manje ni više, nego njegova majka. Ona je očigledno videla sina na ulici i samo želela da mu se javi, ne shvatajući ozbiljnost situacije i činjenicu da će program morati da bude prekinut.

Urnebesan video koji je obišao internet prikazuje iznerviranog čoveka koji u jednom trenutku uočava kako se njegova majka približava njemu i kolegi, očigledno svestan šta će se dogodoti, ali zatim i trenutak kada je nastavio da sa njom koliko-toliko mirno komunicira. 

- To je moja majka. Drži se! - kratko je reporter dobacio snimatelju. 

A onda se i ona čula iz kola. 

- Ćao, dušo! - dobacila je majka svom sinu.

Potom se čuje kako joj on objašnjava da je na radnom zadatku i da se ne zadržava tu jer blokira saobraćaj. Ipak, upoznao ju je s kolegom i nastavi dalje uz smeh snimatelja koji se čuje u pozadini. Naravno, reč je o jednoj lokalnoj, američkoj TV stanici čijim se gledaocima mladić izvinio zbog kratkog prekida programa, a zatim nastavio da vodi emisiju.  

Usledili su urnebesni komentari na ovaj video. 

- Nije bitno koliko imamo godina, uvek smo deca za naše mame -

- On je prepoznao auto izdaleka -

- Mama je ludački neverovatna -

- Ova mama je preslatka. Volim način na koji kaže "ćao, dušo" svom voljenom sinu -

- Uvek mamina beba - komentarisali su oduševljeni korisnici mreže.

Pojedini korisnici TikToka, gde se snimak i pojavio, poručili su reporteru da ne treba da se žali jer je to prirodna reakcija svake majke i da bi svaka na njenom mestu isto reagovala. Mnogi su bili oduševljeni vezom koju sina i majke, kao i načinom na koji mu se ona obraća. Većina se složila da je to prava i istinska ljubav, koju majka ne sakriva, već i javno pokazuje, što je beskrajno simpatično. 

Tiktokeri su se u većini složili da im je video izmamio osmeh i da ih je prilično nasmejao i da bi mogli da ga gledaju iznova, dok su drugi poručili novinaru da uživa u takvim trenucima jer su oni dragoceni i nepovratni.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)