Zanimljivosti

POŠAO JE KA TREMU KUĆE, A ONDA JE PRED NJEGA IZ RUPE IZAŠLA ŽIVOTINJA: O reakciji ovog mladića svi govore, a tek o onome što je usledilo... (VIDEO)

Jedan nezvani gost uselio se u malenu pukotinu ispred kuće ovog čoveka, a on nije želeo da ga ignoriše.

10.05.2023 11:01

POŠAO JE KA TREMU KUĆE, A ONDA JE PRED NJEGA IZ RUPE IZAŠLA ŽIVOTINJA: O reakciji ovog mladića svi govore, a tek o onome što je usledilo... (VIDEO)
tiktok/ chipmunksoftiktok

Tokom hladnih meseci svako od nas trudio se da što više vremena provodi kod kuće. Dok su niske spoljašnje temperature, nema ničeg lepšeg nego uživati u toplini svog doma. 

Jedan mladić je tako želeo da provede prijatno popodne vraćajući se sa posla. U jednom trenutku video je rupu kod svog trema. U njoj se nešto pomeralo. Tada je shvatio da ima nezvanog gosta koji se upravu tu sakrio od hladnoće.

Danima ga je posmatrao i smišljao način na koji može da mu pomogne. Jedno popodne pošao je kući sa punom rukom lešnika, a kada se sagnuo kod rupe i pokazao darove koje je poneo iz pukotine je gotovo u trenu izvirila veverica.

@chipmunksoftiktok Thank you God my little Squishy is back from hibernation, fill the cheeks my sweet baby #fyp #welcomeback #cuteanimals #cute #chipmunks #squishy ♬ original sound - Chipmunks of TikTok

Halapljivo je uzimala lešnike i trpala ih u usta kako bih ih sve prikupila i odnela u svoje skrovište, što je izazvalo opšte oduševljenje na mrežama. Mnogi su se iznenadili kada su ugledali krznatu zverčicu jer se one obično skrivaju u pukotinama stabala ili u gustim krošnjama. Međutim, ova veverica je očigledno našla način kako da se sačuva ispod porodične kuće pomenutog mladića i osećala je da je tu bezbedna. 

Simpatična situacija objavljena je u kratkom snimku na TikToku i ubrzo je postala viralna na internetu. Više od 32 miliona korisnika te društvene platforme lajkovalo je video-snimak koji je prikupio i 216.000 komentara.

- Obožavam veverice -

- Pogledaj kako je pitoma, ovo je neverovatno -

- Kako ona halapljivo grabi hranu, preslatka je -

- Prvi put vidim vecericu da se skriva ovako pod zemljom -

- Preslatka je, udobimila bih jednu - samo su neki od komentara koji su se nizali ispod snimka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)