Zanimljivosti

KUPIO JE ZAPUŠTENU KUĆU S NAMEROM DA JE SREDI I PRODA! Usledio je šok kada je shvatio šta se krije u dvorištu iza: Sada je ne bih dao ni za kakve pare! (FOTO)

Medicinski tehničar iz Teksasa Džon Rejnolds nije ni sanjao šta krije stara kuća koju je zatekao prepunu đubreta i izgladnelih mačaka.

07.05.2023 15:10

KUPIO JE ZAPUŠTENU KUĆU S NAMEROM DA JE SREDI I PRODA! Usledio je šok kada je shvatio šta se krije u dvorištu iza: Sada je ne bih dao ni za kakve pare! (FOTO)
Pixabay.com

Džon Rejnolds, medicinski tehničar iz Teksasa, kupio je zapuštenu kuću za samo 19.000 dolara. Kuća je bila napuštena, a prethodni vlasnik je u njoj sakupio gomilu đubreta, pa je po imanju šetalo 20 gladnih i iznurenih mačaka. Rejnolds je kuću sa tri spavaće sobe kupio s namerom da je sredi i potom preproda.

Međutim, nakon jedne oluje otkrio je blago u dvorištu koje je bilo zatrpano đubretom.

Slučajno otkriće

Kako je ispričao za medije, kuća je bila jeftina jer je bukvalno bila zatrpana đubretom. Džon je prionuo na sređivanje pokušavajući da je dovede u pristojno stanje kako bi je prodao za znatno više novca. Međutim, sve se promenilo kad ga je nakon oluje pozvao komšija.

- Rekao mi je da je nevreme i kuša u bašti punoj smeća sprala prljavštinu i otkrila bazen. Ja sam mu rekao: "Ne znam o čemu pričaš, ja nemam bazen". Međutim, on je insistirao da imam, pa sam otišao do bašte da bolje pogledam. Iskren da budem, toliko sam bio zauzet sređivanjem kuće da nisam ni obraćao pažnju na dvorište i baštu koja je bila zatrpana đubretom – ispričao je on.

Kad je malo bolje pogledao shvatio je da se na njegovom imanju zaista nalazi lep i veliki bazen.

- Bio sam šokiran jer nisam mogao da verujem da sam kupio kuću sa bazenom. Nisam mogao da poverujem u svoju ludu sreću. Osećao sam se kao da sam dobio na lutriji. Nikad ni u milion godina nisam mogao da sanjam da sam kupio imanje sa bazenom i da ću tu moći da plivam i da se kupam – ispričao je Rejnolds.

Pixabay.com

Rejnolds je u kući pronašao gomilu smeća zbog čega je imanje dobio za male pare

Udesetostručena vrednost

Bazen je veličine 9,7 sa 5,1 metara. Bio je prepun đubreta, nameštaja i delova za automobile i Džonu je bilo potrebno 11 meseci i 9.500 dolara da ga sredi i dovede u normalno stanje.

- Na sreću u bazenu nije bilo pukotina i većih fizičkih oštećenja, pa je obnavljanje bilo lakše i jeftinije iako je bio prepun smeća. Očistio sam ga sredio i doterao. Da sam hteo od nule da napravim bazen u dvorištu te veličine koštalo bi me najmanje 150.000 dolara – rekao je on.

Nakon sređivanja vrednost njegovog imanja se udesetostručila. Njegova kuća sa bazenom sad košta 210.000 dolara.

- Kupio sam imanje sa namerom da ga sredim i prodam, ali mi je donelo toliko iznenađenja da ne želim da se iselim. Dosta vremena provodim pored bazena sa prijateljima i ovo je sad moj dom – zaključio je Rejnolds.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Dragan

08.05.2023 15:51

Da proda imanje i kupi za te novce garsonjeru u Bg na vodi. Bog da ga vidi.