Zanimljivosti

DOBILA JE ROĐENDANSKU TORTU NA POKLON, A KADA JE SKLONILA DEKORACIJU USLEDIO JE ŠOK: Zanemela je nakon onoga što je u njoj pronašla! (VIDEO)

Ovakvom iznenađenju se nije nadala, a reakcije na TikToku su iste: "Ko bi odoleo ovakvoj poslastici?".

11.05.2023 17:01

DOBILA JE ROĐENDANSKU TORTU NA POKLON, A KADA JE SKLONILA DEKORACIJU USLEDIO JE ŠOK: Zanemela je nakon onoga što je u njoj pronašla! (VIDEO)
tiktok/ FrostingByFeroze

Rođendanska slavlja sama po sebi donose salve pozitivnih emocija. Dan svog rođenja obeležava skoro svaka osoba na kugli zemaljskoj, bez obzira na to koje je nacionalnosti ili vere. Neki prave velike slavljeničke fešte, drugi to vole da obeleže intimnije, ali ono što je svuda isto jeste neizostavna slavljenička torta.

Čak i oni koji ne vole preterano slatkiše pronađu način da za svoj rođendan naprave neku verziju torte koja će prijati njihovim nepcima. 

tiktok/ FrostingByFeroze

Ova devojka je iz naizgled obične torte doživela neverovatno iznenađenje 

Ima li šta slađe kada nam neko od dragih ljudi poput mama, baka ili drugarica pripremi tortu baš po našem ukusu? Jedna slavljenica dobila je takav poklon koji ju je potpuno ostavio bez teksta. A koga i ne bi?

Ona je na TikToku objavila snimak prelepe ružičaste torte, dekorisane nežnim valovima i sa samo jednom pločicom na vrhu. Međutim, to nije bila bilo kakva torta. Neki bi rekli da je i možda jedna od najskupljih, iako na prvi pogled tako ne deluje.

Naime, na snimku se vidi trenutak kada devojka skida dekoraciju sa šlaga i potom sledi neverovatno iznenađenje. Zajedno sa dekoracijom iz torte je izvukla niz od nekoliko novčanica koje su bile zalepljene jedna za drugu i obložene kako se ne bi umazale od filova torte.

Slavljenica je vrisnula i nije skidala osmeh sa lica kada je videla iznenađenje koje su joj priredili njeni najmiliji, a nema ko se ne bi oduševio takvim poklonom.

Potpuno očekivano, ta scena je izazvala oduševljenje korisnika popularne društvene mreže.

- Želim ovakvu tortu -

- Više nikada na rođendanske poklone neću gledati isto -

- Ovo je najukusnija poslastica na svetu -

- Pogledajte njenu šokiranu facu -

- Krajičkom oka gleda da li ima još nešto u torti -

- Delovala je kao prosečna torta, a onda spektakl - samo su neki od komentara ispod objavjenog video-snimka koji broji na hiljade lajkova.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)