Slatkiši

ŽELELA SAM IDEALNU ROĐENDANSKU TORTU I NISAM ŽALILA NOVAC: Kada je poslastičar došao, usledio je vrisak, pa plač! "Sada mi kažu da ih tužim"! (FOTO/VIDEO)

Libi ne samo što nije dobila poslasticu koju je naručila, već joj je slavlje potpuno uništeno.

08.05.2023 19:08

ŽELELA SAM IDEALNU ROĐENDANSKU TORTU I NISAM ŽALILA NOVAC: Kada je poslastičar došao, usledio je vrisak, pa plač! "Sada mi kažu da ih tužim"! (FOTO/VIDEO)
TikTok-libbycarlsonn

Mnogi sanjaju o idealnoj rođendanskoj torti, pa ne žale novca kada je poručivanje gotovih kolača u pitanju. Retko ko je dovoljno vešt da može da napravi veliku čokoladnu tortu koja će biti i ukusna i vizuelno lepa. To polazi za rukom jedino poslastičatrima, a Libi (18) je rešila da odvoji 300 dolara i poruči čokoladnu tortu na 4 sprata. Ne samo što je torta trebalo da bude grandiozna, već je i dekoracija bila unikatna i u vidu čokoladnih ivica koje izgledaju kao da su "načete", dok se sa strane nalazi narendana čokolada. 

Snimak koji je ova devojka objavila na TikToku je ubrzo postao viralan. On broji dva i po miliona pregleda, ima 133.000 sviđanja i blizu 4.000 komentara. Interesantno je da je snimak šerovan takođe već 4.000 puta za svega nekoliko dana. Libi se pojavljuje uplakanog lica, a preko usta ona drži ruku u šoku. Na snimku se čuje kako ona glasno jeca i pita kako je uopšte moguće da se desi da za 300 dolara poruči tortu sa fotografije, a stigne joj nešto sasvim drugo. Kao da je sve to bilo malo, žena koja joj je donela tortu ju je navodno sasvim slučajno ispustila tik ispred nje. Tako da ne samo što to nije imalo veze sa originalnom verzijom, već se sada i to rasulo po podu.

- O moj Bože! Ovo je ono što sam htela, a ovo je ono što sam dobila! - čuje se na snimku kako Libi izgovara, grcajući kroz suze, a prenosi San

Ova uplakana devojka koju prati 35.200 ljudi na TikToku je izabrala određenu tortu u katalogu, a dobila je masu čokolade, neke vrste želea i gomile ukrasnih kuglica. Primetno je da torta koju je dobila čak i pre ispuštanja nije bila ni nalik torti iz kataloga. Pratioci su se zapitali kakva je to "sunđerasta masa" koja se nazire ispod čokolade, a većina je bila odlučna u nameri da bi tužila poslastičarnicu koja opravi takve torte i njima obmanjuje narod. 

 

- Devojko, zovi policiju! -

- Molim vas, napišite ime poslastičarnice -

- Ta "slučajno" ispala  torta nema veze sa originalom, neverovatnmo mi je da je iko uopšte pokušao da je proda -

- Ova ispala torta liči kao da je mojih ruku delo -

- Ali zašto su te bombonice preko cele torte kada ih uopšte nema na fotografiji originala -

- Te poslastičare treba ozbiljno izvesti pred sud -

- Čist kriminal! -

- Pravo na sud -

- Iskreno ni torta na originalnoj fotografiji ne vredi 300 dolara, a tek o ovom pokušaju koji je pao na pod i da ne pričamo! - glasile su samo neke od reakcija. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)