Oko sveta

KUPILE MISTEROZNO PUTOVANJE ZA 100 EVRA I OSVOJILE PUT U NJUJORK: Dve drugarice se nisu ni nadale ovakvom provodu!

Megan i njena prijateljica Džordžina su se odlučile na rizik i nisu mogle bolje da prođu.

29.05.2024 12:55

KUPILE MISTEROZNO PUTOVANJE ZA 100 EVRA I OSVOJILE PUT U NJUJORK: Dve drugarice se nisu ni nadale ovakvom provodu!
Credit: Leland Bobbe / ImageSource / Profimedia

Dva drugarice iz Engleske su završile na "putovanju svog života" nakon što su rizikovale i kupile misteriozni vaučer od 99 funti, tj. 116 evra, koji ih je odveo u Njujork. Za manje od 100 funti, tajanstveni aranžman za odmor dostupan je svima koji su spremni da zarone u nepoznato putovanje.

Rizik je deo zabave kada je u pitanju dogovor sa kompanijom koja prodaje ove vaučere, u nadi da ćete dobiti za manje od sto funti koji definitivno košta mnogo više od toga. A destinacije su razne i fenomenalne. Govorimo o Dubaiju, Baliju, pa čak i o Maldivima, kao i o Rimu, Madridu i Ibici.

Za 116 evra završile u Njujorku

Dve devojke sa severoistoka igrale su na sreću ranije ove godine i završile u Velikoj jabuci. Da, Njujork u svom punom sjaju i to za samo 99 funti.

 

Megan Smit, 20, i prijateljica Džordžina Leonard, 18, su rizikovale i obe su kupile misteriozne vaučere za odmor Wowcher od 99 funti. Njihova sreća nije mogla biti bolja, na kraju su ostali na Tajms skveru u srcu Njujorka. Smeštaj je bio hotel sa četiri zvezdice i na pragu najpoznatijih atrakcija Menhetna.

- Leteli smo tri sata od londonskog aerodroma Stansted do Rejkjavika na Islandu, a zatim šest sati od Islanda do međunarodnog aerodroma Stjuart u Njujorku. I tada je bilo samo dva sata transfera do grada, koji je koštao 15 dolara, rekla je Megan za LADbible.

Četiri dana su istraživale Njujork

Bez utvrđenog plana puta na odmoru, Megan i Džordžina provele su četiri dana u Njujorku istražujući i spontano birajući šta da krenu.

Ovo je uključivalo isprobavanje klasične američke brze hrane na ulicama, a zatim odlazak na vrh 73-spratnog One Vanderbilt nebodera gde se nalazi čuvena paluba za posmatranje Summit One Vanderbilt, što je 43 dolara po osobi.

- Bila je to odlična prilika za razgledanje i neverovatan način da napravimo nekoliko prelepih fotografija na našem putovanju, sa različitim tematskim sobama za istraživanje, rekla je Megan iz Midlsboroa.

Dvojac je takođe otišao besplatnim trajektom na Stejten Ajlend da bi bacile pogled na Kip slobode dok je bio na otvorenoj vodi, dok je takođe učestvovao u klizanju u Central Parku.

Odlazeći u Njujork u februaru, Megan je rekla da je "malo hladno, ali prelepo sunčano".

- Bez obzira na lokaciju koju dobijete sa misterioznog praznika, cena je nešto na šta se ne možete požaliti. I bez skrivenih naknada ili neočiglednih dodatnih troškova, imao sam nekoliko najboljih dana u svom životu. Ja lično imam 20 godina, a moj prijatelj 18, tako da je naš jedini problem bio što nismo bili u godinama za piće! Ali to nas nikada nije sprečilo da se dobro provedemo.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)