Zanimljivosti

TOKOM AVIONSKOG LETA MOMAK IZA NJE JE DIGAO NOGE I URADIO OVO: Način na koji mu se osvetila je genijalan, svi su snimali! (VIDEO)

Na nepoštovanje uzvratila je urnebesnom šalom!

13.05.2024 18:00

TOKOM AVIONSKOG LETA MOMAK IZA NJE JE DIGAO NOGE I URADIO OVO: Način na koji mu se osvetila je genijalan, svi su snimali! (VIDEO)
instagram-betravel.kz

Jedan video postao je veoma rado gledan na društvenim mrežama i izazvao je salve smeha. Naime, jedan momak se udobno smestio na avionskom sedištu i brzo zatvorio oči, ne mareći za pravila pristojnosti. Ignorišući ostale putnike, ležerno je podigao bose noge na sedište ispred sebe. Devojka koja je sedela ispred njega, prvo je bila vidno zatečena prizorom, a potom je prasnula u smeh sa prijateljicom.

Ona se suzdržavala da ne pokaže negodovanje, iako nije mogla mirno da sedi dok su bosa muška stopala tik nad njenim licem. Tako je dok je muškarac mirno spavao, tajno smišljala plan osvete. Proučavajući svoje mogućnosti, primetila je da je da su njegovi nokti savršena prilika za neprocenjivu šalu. Tiho je izvadila crveni lak za nokte iz torbe, a onda je počeo pravi spektakl.

Devojka je veoma odlučno počela pažljivo da nanosi jarkocrveni lak na njegove nokte na stopalima. Bila je brza i precizna, pazeći da ne probudi usnulog momka. Svakim potezom četkice, nokti su mu postajali crveni, kao upozorenje na njegov nedostatak osnovne pristojnosti.

Svi u blizini su počeli da se smeju i pohitali su da uzmu telefone kako bi snimili ceo događaj. Pojedini su smatrali da se sigurno ovi ljudi poznaju, pa je zbog toga momak imao smelosti da stavi noge nad njenu glavu, dok mu je ona uzvratila istom merom. Drugi su bili ubeđeni da to nije slučaj, ali su svi do jednog odobrili postupak ove devojke.

Snimak je dobio 629.000 sviđanja na Instagramu, a reakcije su se smenjivale.

- Bravo za devojku koja je imala veoma opravdan i smešan odgovor na situaciju.

- Jednom sam i ja ovo uradio u avionu i identična stvar mi se desila, uz izuzetak da sam se ja probudio.

- Visok sam 190 cm i zaista nema mesta bilo u avionu ili u drugoj vrsti prevoza, ali ovaj postupak je krajnje nedoličan.

- Volim što žena koja sedi pored njega dopušta da se ovo sve desi.

- Ona je genije! Mnogo bolje nego da se ljuti i svađa.

- Dobio je šta je zaslužio!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)