Mace

MAČKA KOJA JE ZALUĐENA SVOJIM VLASNIKOM! Pogledajte reakciju kada vlasnica pokuša da je prevari! (VIDEO)

Ako ste mislili da životinje ne mogu da provale kada ljudi pokušavaju da se našale sa njima, pogledajte ovaj video i bićete šokirani.

22.04.2022 19:00

MAČKA KOJA JE ZALUĐENA SVOJIM VLASNIKOM! Pogledajte reakciju kada vlasnica pokuša da je prevari! (VIDEO)
facebook/printscreen-The Dodo

Za mačke se često govori kako su jako intuitivne i da na osnovu tog svog osećaja biraju ljude koje vole. One umeju da budu ili izrazito umiljate ili jako netolerantne, ukoliko im se približi osoba koju „ne mirišu“. Posebno je smešno kada ljubimac poput mačke voli jednog vlasnika, a drugog i ne naročito. Portal Srećna Republika vam donosi priču o tome kako se završio pokušaj da se jedna mačka obmane.

Naime, ova sivo-bela maca živi sa svojom vlasnicom i njenim partnerom i zaljubljena je u bradu svog vlasnika. Ima običaj da mu legne na grudi i da mu liže i češka bradu, kao da je hipnotisana. Njene mekane šapice obožavaju da dodiruju dlake na bradi i čini se da joj je to omiljeno mesto na svetu.

facebook/printscreen-The Dodo

Maca obožava vlasnikovu bradu

Njena vlasnica se osetila zapostavljeno, pa je odlučila da macu prevari i ubedi je da i ona ima bradu, ne bi li videla reakciju mačke. Kupila je veštačku bradu u prodavnici kostima, stavila je na sebe, legla na kauč i čekala da joj maca priđe. Naravno, ona je došla, onjušila novoizraslu bradu, ali se činilo kao da nije nešto oduševljena.

Ipak, kada se na vratima pojavio vlasnik, macina reakcija je sve nasmejala do suza. Ona je pogledala zbunjeno u čoveka, iskolačila oči i nije mogla da veruje da je skoro nasela na ovu obmanu. Ne znamo kako su se stvari kasnije odvijale, ali smo sigurni da im maca nije tek tako prešla preko ove neslane šale!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)