V. K. Sveti Vrači

ZA SREĆNOG LJUBIMCA: Danas poklanjamo usluge veterinara

Originalnost poklona koji darujete je važniji od njegove materijalne vrednosti!

30.12.2021 07:00

ZA SREĆNOG LJUBIMCA: Danas poklanjamo usluge veterinara
Srećna republika

Novogodišnji praznici su idealno vreme da voljene i drage osobe obradujemo poklonom. Suština darivanja svakako nije u materijalnoj vrednosti nekog poklona, odnosno da li ćete za njega odvojiti par stotina dinara, čitavo bogatstvo ili ćete ga napraviti sami, već u znaku pažnje.

Drugim rečima, cilj je da osobi koju darujete stavite do znanja da mislite na nju i stalo vam je do nje dovoljno da bi pripremili novogodišnji dar.

Ako ste neko ko voli životinje, odnosno imate kućnog ljubimca, znate koliko je zdravstvena nega i kvalitetna hrana važna za njihov život. Zato je portal Srećna.Republika.rs u saradnji sa veterinarskom klinikom Sveti Vrači pripremila poklon u vidu paket hrane ili pregled kod vrhunskog i pre svega humane veterinarske klinike

 

Sve što je potrebno da biste dobili jedan od poklona je da:

1. podelite javno (public) ovu vest na svom Instagram profilu ili na Fajsbuku i

2. Savite haštag #SrecnaRepublika i #veterinar_sveti_vraci  @veterinar_sveti_vraci

3. obeležite osobu kojoj biste poklonili ovaj dar (neograničen broj osoba) uz komentar u kome ćete da napišete najlepšu želju za Novu godinu. 

NAPOMENA: Vaš post stavite da bude javan (public).

Dobitnik usluge vet. klinnike Sveti Vrači  je Irena Nikodijević.

Sve na jednom mestu

Za one koji žele samo najbolju uslugu za svog ljubimca, ova klinika je savršeno mesto jer pruža usluge iz mnogih specijalnosti, od fizikalnih pregleda, vakcinacije, čipovanja pasa i mačaka, laparaskopske sterilizacije kuja (LSK), preko ortopedije, neurologije, hirurgije, pa sve do onkologije i specijalističke dijagnostike i kliničke laboratorije.

Na klinici Sveti Vrač radi se i brza dijagnostika CPV/CCV: FIV, FeLV, zatim rentgen, ultrazvuk, ekg, kardiologija, dermatologija, urgentna veterina, stacionarno (bolničko) lečenje, gastroskopija, porodiljstvo i veterinarska stomatologija.

 

 

 

 

Komentari (0)