Prijavite se!

SVAKI DAN PO POKLON ZA ČITAOCE SREĆNE REPUBLIKE: Dupliramo sreću pred Novu godinu!

Srećna Republika počinje serijal nagrađivanja svojih čitalaca i to svaki dan posldenjih 11 dana ove godine.

19.12.2021 20:00

SVAKI DAN PO POKLON ZA ČITAOCE SREĆNE REPUBLIKE: Dupliramo sreću pred Novu godinu!
Srećna republika

Jedini cilj portala Srećna.Republika.rs je da emituje dobru energiju, a jedan od odličnih načina da se šire srećne vibracije su pokloni. Zna se da sitnice život znače, pa smo rešili da vam dane makar malo ulepšamo originalnim, korisnim i lepim znakom pažnje.

Pogodilo se da prvi serijal nagrađivanja čitalaca sajta Srećna Republika bude u sezoni novogodišnjeg darivanja, pa ćemo vam, umesto jednom nedeljno, deliti poklone svaki dan do početka 2022. godine!

Pokloni koje je portal Srećna Republika pripremila za vas su brižno odabrani sa namerom da uživate u njima, ali i kao savršen poklon za dragu osobu. Tako je naš fond nagrada zapravo ujedno i odlična lista za kupovinu ukoliko još niste pronašli dar za svakoga koga ste nameravali da obradujete za praznike.

 

Sve što je potrebno da biste dobili jedan od vrednih poklona je da podelite ovu vest na svom Instagram profilu ili na Fajsbuku i obavezno tagujte #SrecnaRepublika uz komentar u kome ćete da napišete najlepšu želju za Novu godinu.

Šerujte ovu vest na svom profilu i pozovite vaše prijatelje da lajkuju da bi što više ljudi videlo i lajkovalo vaš komentar jer ćete tako osvojiti jednu od nagrada.

A pokloni su originalni i oduševiće svakoga!

 • Cloopko - 21.12.
 • Plemenita ulja - 22.12.
 • Greenmara - 23.12.
 • Creator 24.12.
 • Extreme gyme - 25.12.
 • Davunier - 26.12.
 • Kombank dvorana - 27.12.
 • Brow art - 28.12
 • Vulkan izdavaštvo - 29.12
 • Veterinar - 30.12
 • Šafran obuća - 31.12.
 • Cloopko

  Jedan od njih su pletene narukvice koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ove asesoare koji mogu biti i odličan poklon za praznike je obezbedio cloopko

  Srećna Republika

  Cloopko narukvice su originalan poklon za svaki uzrast i pol

   

  Greenmara

  Četiri paketa prirodnih sapuna koji oduševljavaju izgledom koliko i mirisom, daruje vam fairygreenmara

   

   

  Davunier

  Čak 5 savršeno stilizovanih zimskih vunenih kapa uklopiće se u svaki stajling. Ove primerke poklanjamo zahvaljujući Davunier

  Promo Davunier

  Ne samo što su tople, već su i veoma moderne

   

  Plemenita ulja

  Eterična ulja su blagodet za lepotu i zdravlje organizma, pa Vam zato poklanjamo 5 paketa kvalitetnih proizvoda kompanije Plemenita ulja

  Promo

  Paketić Plemenita ulja će oduševiti svakog

   

  Šafran obuća

  Kvalitetna obuća je uvek odličan poklon za one koje volite, ali i ako želite sebe da počastite dobrim modnim komadom. Zato smo za vas pripremili poklon u vidu tri para Safran obuće.

  Srećna republika

  Šafran odvojio 3 para čizama za čitaoce Srećne Republike

  Kombank dvorana

  Pošto je odlazak u bioskop jedan od najboljih načina da se dobro provedemo i budemo srećni, Kombank dvorana je rešila da čitaoce Srećne.Republike nagradi kartama za projekcije.

   

  Creator

  Dobra torba je neizostavan deo kvalitetnog stajlinga i to je razlog zašto Srećna.Republika.rs poklanja torbu marke Creator kako bi usrećila jedog svog čitaoca.

  Promo - Cretor

  Creator torbica za kao savršen poklon

   

  Extreme gym

  Srećni smo samo ako smo zdravi, a do zdravog i vitkog tela je moguće samo ako smo fizički aktivni. Zato portal Srećna.Republika.rs i Extreme gym poklanjaju čitaocima 4 mesečne ulaznice za teretanu.

   

   

  Veterinarska klinika Sv. Vrači

  One koji znaju da je život srećniji ako ga delimo sa ljubimcima, Srećna.Republika.rs rešila da pokloni paket hrane ili pregled kod vrhunskog i pre svega humane veterinarske klinike Sv. Vrači.

   

  Vulakan izdavaštvo

  Naravno, zna se da je uz knjigu moguće biti izuzetno srećan, pa je neizbežan poklon za praznike dobra knjiga, a takvih je pregršt ako se obratite Vulkan izdavaštvu koji daruje čitaoce našeg portala.

  Nalovi koje poklanjamo: "Ova je ljubav katastrofa u najavi", "Fer - plej", "Sestre Toskane","Sledeće godine u ovo vreme" i "Naslednica".

   

  Brow art academy

  Savršen izgled ne može da se zamisli bez urednih obrva, pa je jedan od poklona za naše čitaoce i  iscrtavanje obrva i to u Brow art academy.

   

   

   

   

   

   

  Komentari. (2)

  Milica

  24.12.2021 13:07

  Svima u redakciji mnogo srece i zdravlja za predstojeće praznike zelim i poklon meni dodeliti.Milica Živkovic iz Bele Crkve

  Milica

  24.12.2021 13:12

  #Srecna republika