Mace

TRUDNICA JE PRONAŠLA NAPUŠTENU MAČKU: Šok je usledio kad je životinju odvela kod veterinara! (FOTO)

Životinja je instiktivno osetila šta se dešava, pa su se povezale na neki neobičan način.

14.03.2024 12:51

TRUDNICA JE PRONAŠLA NAPUŠTENU MAČKU: Šok je usledio kad je životinju odvela kod veterinara! (FOTO)
instagram/printscreen/mama.maners

Loren Meners bila je u osmom meseću trudnoće kad su ona i suprug pronašli napuštenu mačku. Kako je ispričala Loren za sajt "Mi volimo životinje" prelepa bela mačka je upravo iskočila iz kontejnera gde je pokušala da pronađe nešto za hranu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LAUREN (@mama.maners)

 

Dobila je ime Globica

Kao neko ko voli životinje i često hrani lutalice Loren nije mogla da ostavi nesrećnu životinju, pa su suprug i ona odlučili da je povedu sa sobom i dali su joj ime Golubica.

- U pitanju je bila prelepa, potpuno bela mačka ali mršava i izgladnela. Uplašeno je mjaukala i zaista nisam imala srca da je ostavim. Poneli smo je sa sobom, a kako sam bila u osmom mesecu trudnoće odlučili smo da mačku prvo odvedemo kod veterinara - ispričala je Loren. 

Veterinar je pregledao mačku i ustanovio da je zdrava, ali vrlo mršava i izgladnela.

- Rekao nam je da je sve u redu osim što je mačka skotna. Bila sam zapanjena kad sam shvatila da sam, ni ne znaju, pomoć pružila trudnoj mački u vreme kad sam i sama bila u drugom stanju. To je bio razlog više da je povedemo sa sobom kući - dodala je ona.

Narednih mesec dana mačka, koja je instiktivno osećala da i Loren čeka bebu, izuzetno se vezala za nju.
- Pratila me je na svakom koraku, a ja sam osećala neku vrstu povezanosti s njom. Bilo je zapanjujuće gledati kako moja beba raste u stomaku, kako i stomak mačke. Najviše je volela da ujutru sedimo napolju. Ona bi se ušukala u moje krilo i uživala je dok sam je mazila po stomaku. Imale smo neku posebnu vezu, kao da je znala da smo obe trudne i da prolazimo kroz istu situaciju. U mene je imala bezgranično poverenje - ispričala je Loren koja se i sama izuzetno vezala za životinju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LAUREN (@mama.maners)

 

Mesec dana kasnije usledilo je novo iznenađenje. Loren je osetila trudove i znala je da je došlo vreme za porođaj.

- Suprug me je odvezao u bolnicu. Porođaj je prošao bez problema i kad se moj muž vratio kući usledilo je novo iznenađenje. Naša Glubica se omacila i na svet donela šest preslatkih mačića. Ne znam tačno kad je je na svet donela svoje bebe, ali s obzirom na to da  je moj suprug kratko bio odsutan od kuće pretpostavili smo da se ona omacila u isto vreme kad sam se i ja porodila - rekla je Loren. 

Ona je nastavila da brine o svojoj Golubici i njenim mačićima uporedo sa brigom o svojoj bebi. Posle nekoliko meseci kad su mačići porasli odlučila je daih udomi i vrlo pažljivo je odabrala porodice za mačiće, dok je Golubicu uzeo za ljubimca njen bliski prijatelj.

- Svaki put kada bih otišla kod njega u postetu Golubica bi me dočekala sa posebnom ljubavlju. Uvek bi smo se lepo pomazile, kao da na neki način nije zaboravila da sam joj pomogla dok je bila trudna - zaključila je Loren.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)