Kuce

PAS JE STAVIO GLAVU NA TRUDNIČKI STOMAK VLASNICE: U tom trenutku beba se pomerila, a reakcija životinje bila je zapanjujuća! (VIDEO)

Budućoj mami su oči bile pune suza zbog reakcije svog ljubimca.

12.03.2024 15:30

PAS JE STAVIO GLAVU NA TRUDNIČKI STOMAK VLASNICE: U tom trenutku beba se pomerila, a reakcija životinje bila je zapanjujuća! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/renaegraves

Dolazak bebe na svet je velika promena kako za roditelje tako i za kućne ljubimce. Stručnjaci za pse savetuju da svog ljubimca postepeno navikavate na dolazak bebe. Mnogi psi instiktivno osete i ponašaju se zaštitnički prema detetu iako je još uvek u majčinom stomaku.

Jedna trudnica snimila je rekaciju svog psa, prelepog labradora nakon što je shvatio da ona u stomaku nosi bebu. 

shutterstock.com

Danas gotovo svaka porodica poseduje ljubimca

 

Na snimku se vidi pas koji je naslonio glavu na poveliki trudnički stomak svoje vlasnice Rene Grejvs. U pitanju je ženka labradora po imenu Lejni koja sa obožavanjuem gleda u svoju vlasnicu. 

U jednom trenutku beba se ritnula i zbunjena kuja je širom otvorila oči shvatajući šta se dešava. Njen zaštinički stav prema vlasnici, ali i bebi koju nosi u stomaku doveo je trudnu Rene do suza, piše newsweek.com.

Ovakva reakcija psa bila je i signal da će Lejni sa ogromnom ljubavlju prihvatiti bebu kad dođe na svet.

- Lejni je sjajna sa decom. Obožava moje sestriće i uzbudi se kad stignu naručene stvari za bebu. Zbog svega toga verujem da će sjajno prihvatiti dete kad se porodim - rekla je Rene. 

Veterinari preporučuje budući roditelji postepeno navikavaju ljubimca na dolazak bebe. Takođe, dobro je doneti bebino ćebence iz bolnice i dozvoliti psu da ga onjuši kako bi mu miris bebe bio poznat kad dete konačno dođe kući. .

 

 

Svi koji su videli snimak bili su oduševljeni reakcijom psa.

- Jao način na koji se pomera i prati ritam bebe u stomaku..

- Njene obrve i uši. Tako je lepa!

- To su instikti. Verujem da će Lejni biti najbolji čuvar bebe kad se rodi - bili su neki od komentara.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)