Kuce

NJEN POTEZ JE RASPLAKAO LJUDE NA MREŽAMA: Filmska potraga za nestalim štenetom kuje koju je pronašla na ulici! (VIDEO)

Neverovatno je kako je Džesika uspela da pronađe životinju i vrati je majci.

09.03.2024 11:30

NJEN POTEZ JE RASPLAKAO LJUDE NA MREŽAMA: Filmska potraga za nestalim štenetom kuje koju je pronašla na ulici! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/jessmar_27

Napušteni psi mogu se videti sve češće na ulicama gotovo svih gradova u svetu. Neodgovorni vlasnici izbace psa iz kuće ako im nešto neodgovara ili životinje jednostavno se rode i žive celog života na ulici. Većina napuštenih pasa u nekom trenutku završi u azilu, ali i to je privremeno rešenje jer je za životinju najbolje da ima svoj dom i vlasnika koji će s ljubavlju brinuti o njemu.

Na društvenim mrežama ljudi sve češće dele objave vezane za napuštene i odbačene pse, ali ono što je uradila jedna žena po imenu Džesika rasplakala je sve na mrežama. Ona je saznala da u njenom kraju postoji napuštena kuja koja koja se tek okotila. Kako su joj rekle komšije ona je okotila tri šteneta, ali kad je Džesika stigla do njih sa shvatila je da je jedno nestalo. 

unsplash.com

Mnogi psi nažalost završe na ulici ali zahvaljujući humanim ljudima često i brzo pronađu dom

 

Kako se vidi na snimku koji je ona objavila na svom profilu na TikToku, preplašena ženka nije ni shvatala da joj nedostaje jedno štene, ali se Džesika bacila u potragu za malenim psom. Ona je objavila apel na društvenim mrežama i nije odustalaja sve dok nije pronašla izgubljeno štene koje se vratilo majci. Zahvalnost kuje ali i ostalih štenaca bila je neopisiva. 

Njen gest naišao je na divljenje, ali je i rasplakao mnoge ljude na mrežama. 

@jessmar_27 I got a message this family was dumped in an alley the night before. By the time I got to her someone had took one of her puppies already. She was so scared not knowing what to do, watching strangers take her babies. I ask myself everyday how can people just drive away, look at their sweet faces. If you would like to help with supplies for them especially pee pads I have an Amazon wishlist for my fosters on my page. ty and God bless. 🐾🤍#fosteringsaveslives #fyp #foryoupage #adoptdontshop🐾 #foryou #dumpeddog #scruffydog #texas #brownsvilletx ♬ Surrender - Natalie Taylor

 

- Kako?! Kako si ga pronašla??? Neverovatno, hvala ti!

- Braća i sestre su toliko srećni...Ovo je najlepša stvar ikada...Da li ćeš ih se zadržati? Molim te...

- Ona je došla da ti se zahvali...O Bože!

- Zahvaljujem se ljudima poput tebe svakodnevno.

- Kad neko pita šta je lepota? Ovo je definicija lepote i dobrog čoveka - bili su neki od komentara.

 

@jessmar_27 update on the dumped mama with her 3 puppies! We tracked down who took her puppy and had to beg and pay to get her back. My sweet mama is so happy now.🐾🤍#fyp #foryou #adoptdontshop🐾 #foryoupage #brownsvilletx #dumpedpuppies #fosteringsaveslives #scruffydog #texas #dogsoftiktok ♬ Dreams - Acoustic - Jada Facer & Dave Moffatt

 

Žena je objasnila da ne može da zadrži pse pa je ponudila štence na usvajanje. Na pitanje kako je pronašla izgubljeno štene ona je objasnila da je njegovu sliku videla na društvenim mrežama i oglas porodice koja je poručila da poklanja pronađeno štene. Kontaktirala ih i shvatila da je to maleni pas za kojim je tragala. Nije se libila da za njega i plati određenu svotu novca kako bi bila sigurna da će dobiti štene i vratitit ga majci. Sreća malenih pasa nakon što su ponovo svi bili na okupu, ali i njihove majke bila je nemerljiva. 

- Ovo je kao film! Svaka ti čast kako si bila uporna da ga pronađeš kako bi cela pseća porodica bila na okupu. Bog te blagoslovio - poručili su joj pratioci na mrežama. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)