Kuce

PSA NE MOŽEŠ PREVARITI: Evo šta se desi kada maskirani prođete pored njega (VIDEO)

Ljubimci su privrženi svojim vlasnicima i svako razdvajanje od njih oni osete. Isto tako, ne možete ih prevariti ako negde prođete pored njih na ulici ne primećujući ih, jer vrlo je verovatno da će oni vas zapaziti.

25.05.2022 09:00

PSA NE MOŽEŠ PREVARITI: Evo šta se desi kada maskirani prođete pored njega (VIDEO)
Printscreen/Instagram/harukithemalamute

Teško je objasniti onima koji nemaju ljubimca, vezu koju te životinje uspostavljaju sa vlasnicima i bliskost koju osećaju beđusobno. Ljubimci, naročito psi, imaju njuh da prepoznaju neka vaša stanja i raspoloženja pa čak i da osete vaše prisustvo, i onda kada deluje da ste odsutni.

Postoje rase poput argentinske doge koja ima vrlo izražen njuh i u stanju je da prepozna i ne napada osobu koja joj je bila u blizini barem jednom u životu i ne oseća je kao potencijalnu pretnju, kako tvrde pojedini vlasnici ovih pasa.

Isto kao i sa ljudima, koliko god pokušavali da se pretvarate da ne vidite nekog ili da ga zaobiđete, znajte-on će vas prepoznati! Dokaz za to je jedan aljaški malamut po imenu Haruki.

 

 

Ovaj pas bio je podvgnut eksperimentu u kojem je njegova porodica koja ga čuva, želela da vidi da li će ih prepoznati na ulici ako se maskiraju i deluju neprepoznatljivo. Vlasnica ovog psa je krenula u šetnju potpuno maskirana misleći da će lako prevariti svog ljubimca. Međutim, prošavši pored nje, u društvu jedne gospođe, pas se okrenuo za svojom pravom vlasnicom osetivši miris, potrčao joj je u zagrljaj i izljubio je.

Prolaznici su bili zatečeni ovom scenom, a objavljeni snimak na Instagramu lajkovalo je više od stotinu hiljada ljudi. Oni su komentarisali da atraktivan malamut, svoju vlasnicu  prepoznao po mirisu i da psi mogu da nanjuše najneobičnije stvari. Neki su istakli kako im je ovaj prelepi video ulepšao dan.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)