Sex

TEHNIKA OSMICE, prečica do eksplozivnog zadovoljstva! Ovo morate probati, žene će poludeti! (FOTO)

Uživajte u erupciji strasti uz pomoć ovih nekoliko saveta, posebno ukoliko ih primenite već večeras.

02.09.2022 22:01

TEHNIKA OSMICE, prečica do eksplozivnog zadovoljstva! Ovo morate probati, žene će poludeti! (FOTO)
shutterstock.com

Seks je vekovima moćno oružje kojim možete mnogo toga postići. Tokom seksualnog odnosa probudi se svaki deo našeg tela. Ipak, bitno je istaći da on podrazumeva međusobno davanje, što mnogi često zaboravljaju.

Dakle, umesto da se usresredite samo na sebe, posvetite se i zadovoljstvu onoga sa kim delite najitimnije trenutke. Oboje ćete uživati u vulkanu strasti koji će ispuniti prostoriju.

Tehnika osmice

Postoje razne tehnike koje se koriste u seksu, međutim, jedna od onih koje garantuju snažan orgazam jeste tehnika osmice. Ako želite partnerku dovesti do vrhunca oralnim putem, ovo je idealno rešenje. Prelazite po klitorisu jezikom kao da ispisujete broj osam i na taj način ćete smenjivati jači i slabiji pritisak što će njoj pomoći da lakše doživi orgazam. Nemojte se fokusirati samo na klitoris, već stimulišite i stidne usne. One su izuzetno osetljive, a lagana masaža prstima probudiće sva čula.

Poza X

Nakon tako intenzivne predigre, ne treba stati. Bezbroj je poza u kojima se može postići snažno zadovoljstvo, međutim, jedna se veoma ističe. U pitanju je poza X. Prilikom misionarske poze neka vas partnerka nogama obgrli oko struka, a vi se ispružite. Potom i jedno i drugo ispružite ruke i lagano se zanjišite. Vaše telo stvoriće oblik slova X, a lagano ljuljanje pojačaće stimulaciju klitorisa i jači orgazam, tvrde seksualni terapeuti. 

shutterstock.com

Pronađite G tačku kako bi žena što više uživala

Stimulacija G tačke do snažnog orgazma

Neki stručnjaci tvrde da se G tačka najlakše može stimulisati prstima zato što se tako mogu kontrolisati pokreti, međutim, to ne mora nužno da bude tako. Najbolja poza za intenzivno stimulisanje G tačke jeste doggy style (poza psa), jer možete kontrolisati dubinu penetracije.

shutterstock.com

Na muškarcu je da zavede partnerku i pokaže joj svo svoje umeće

Produžite zadovoljstvo

Da bi seks trajao što duže, muškarci treba da nauče kako da prepoznaju predorgazmički osećaj koji prethodi ejakulaciji. Čim to nauče moći će da uspore ritam kako im se ne bi dogodilo da prerano ejakuliraju.

BONUS VIDEO: 

 

Komentari (0)