Sex

Plašim se da će me ŽENA PREBITI, ona postaje veoma agresivna kad popije koju čašicu više!

Ovaj čovek se našao u nebranom grožđu pošto njegova supruga ne samo što je počela da pije, već i da se ponaša veoma agresivno prema njemu.

19.08.2022 22:00

Plašim se da će me ŽENA PREBITI, ona postaje veoma agresivna kad popije koju čašicu više!
shutterstock.com

Alkohol je veliki problem savremenog sveta, pogotovo pošto većina uopšte ne uviđa da zaista ima problem. Osoba pod dejstvom neke čašice više može da se totalno preobrati i postane neka 100. verzija sebe, koje se neće ni sećati kada se otezni. Najgore od svega je što alkohol u početku dovodi do opuštanja, pa do podizanja raspoloženja, dok u prečestom i prevelikom konzumiranju može da izvuče ono najgore iz nas. 

Nasilje nikada nije opravdano ni po koju cenu. Savremeno doba iznedrilo je niz pooštrenih kazni za počinioce nasilja nad ženama, ali nije stran slučaj ni da jači pol bude taj koji trpi agresiju. Upravo to na svojoj koži osetio je ovaj čovek koji se obratio korisnicima interneta za pomoć.

pexels.com

Supruga kada popije koju više postaje nasilna

- Imam 48 godina dok moja supruga ima 46. Oboje smo bili razvedeni i upoznali smo se pre 8 godina i našu ljubav krunisali brakom. Ona je u početku bila divna i sve je bilo idilično dok vremenom nije počela da pije. Često joj se desi da potegne koju čašicu više kada nastaju pravi problemi - rekao je ovaj čovek, a preneo The Sun.

Alkohol može da bude veliki okidač za agresiju, kako psihičku, tako i fizičku.

- Moža žena pod dejstvom alkohola postaje izuzetno razdražljiva i agresivna. Neprepoznatljiva je! Psihičko maltretiranje je tada neprestano prisutno, a jednom me je u svađi koju je sama izazvala jako udarila. Ona mi svašta govori kada popije i preti, dok se sutradan uvek ponaša kao da se ništa nije desilo i izjavljuje mi ljubav. Seks sam redukovao na 1 u 2 nedelje i toliko se plašim njenog stanja kada je pijana da mi je svejedno da li ću je izgubiti, iako je volim -

Pixabay.com

Jednom prilikom ga je i udarula u pijanstvu!

Saveti koji su pristigli bili su sledećeg sadržaja. 

- Sa suprugom morate da razgovarate kada je totalno trezna i da joj predočite problem. Alkohol je razlog za mnogi krah brakova, tako da izgladite to na vreme -

- Niko ne bi trebalo da trpi bilo koju vrstu nasilja, ukoliko ne može da ostavi alkohol razmišljajte u smeru odluke da je zaista ostavite -

- Predlažem zajednički odlazak kod bračnog terapeuta, on će vam dati smernice, budući da problem nije bezazlen -

Foto: Shutterstock

Problem koji nije bezazlen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari. (0)