Sex

VRHUNAC JE ZAGARANTOVAN: 6 načina kako da pod tušem doživite najbolje iskustvo ikada!

Ukoliko ste mislile da je intimnost rezervisana samo za spavaću sobu, prevarile ste se.

18.03.2022 12:30

VRHUNAC JE ZAGARANTOVAN: 6 načina kako da pod tušem doživite najbolje iskustvo ikada!
shutterstock.com

Koliko vas je seks svelo isključivo na predeo spavaće sobe, ili još preciznije, na krevet? Koliko vam se puta desilo da vam partner predloži neko malo neobičnije mesto, na koje vi tek blago prevrnete očima? S druge strane muškarci su željni avantura, vole spontanost i spremni su da vas požele baš bilo gde, a čekanje da se završe sve dnevne, a često i noćne obaveze i da se tačno pred spavanje nađete kod spavaćeg kreveta, priznaćete i nije toliko inspirativno.

Posle dugog i napornog dana na poslu, ono što mnoge okrepljuje jeste topao tuš. Voda spira sve, voda pročišćava i daje novu energiju. Zašto se onda ne biste baš tamo opustili s partnerom?

Pixabay.com

Žena se opušta u kadi

Jasno je da vam odmah prolazi kroz glavu količina tople vode u bojleru, klizave pločice, skučen prostor, gotovo da imate paniku i na pomisao toga. Pomišljate kako su takve scene jedino viđene u filmovima, a i tada se niste mogle prepustiti uživanju u gledanju, već ste razmišljale da li im je hladno, budući da tople vode garant odavno nema.

Tačno je, bračni krevet uz sveće, muziku i toplinu doma je nezamenljiv komfor, ali to ne znači da u startu zauvek morate neke druge stvari da otpišete. Uz naše praktične savete evo kakao da učinite seks i te kako mogućim, ali i najboljim iskustvom ikad. 

Pixabay.com

Ljubavni par pod tušem

- Jasno je da pod tušem nećete ostati sat vremena. Topla voda je opuštajuća, a gledanje partenra mokrog i nagog može probuditi skrivene fantazije u vama, zato pokušajte, svakako nemate šta da izubite, a baš ako zagusti, spavaća soba je uvek blizu - objašnjava Aleksandra Jovanović, psiholog iz Beograda.

Srećna republika vam otkriva još nekoliko caka seksa pod tušem.

1. Neklizajuća podloga

Pixabay.com

Iznenadite ga pod tušem!

Priznaćete da nema ničeg nezgodnijeg od pokušaja intime pod tušem, dok se oboje klizate, i rizikujete pad i povredu. Neklizajuće podloge nisu rezervisane samo za decu i starije, zato imajte jednu uvek u rezervi. Ona će vam omogućiti stabilnu podlogu za sve ostale užitke koje vam predstoje.

2. Zagrevanje vodom

Pixabay.com

Opuštanje pod toplom vodom

Za početak izbacite sve stvari iz tuš kabine. Zagrejte se vrućom vodom u prostoru koji više ni nije toliko skučen i mazite se sa partnerom. Ne mora se svako tuširanje nužno završiti seksom, bitna stvar je i uživanje i relaksiranje. Baš tako, uživajte jedno u drugom i odmorite se. Nećete verovati koliko ćete biti intimni zajedno pod vrelom vodom i bez vrhunca, a još više ukoliko do toga i dođe.

3. Bez ulja za tuširanje

Pixabay.com

Pozovite i partnera da vam se pridruži

Ulja za kupanje su previše klizava, a u već klizavoj tuš kabini ne rizikujte da bude nezgodnije nego što već samo po sebi mora biti. Umesto toga odlučite se za kupke koje nisu previše nauljane ili neko suptilnije "mazivo" na biljnoj ili vodenoj bazi, jer dva tela pod mlazom vode mogu izazvati međusobna trenja, pa se možete dodatno blago namazati.

4. Bez prevruće vode

Pixabay.com

Ne preterujte sa toplinom vode

Topla voda nas opušta, ali pretopla, još kada se uz nju doda vrela akcija sa partnerom, može vas do te mere opustiti da se onesvestite, a to nikako ne želimo da se desi. Ovo nije redovna pojava, ali morate biti oprezni, a pazite i na svog partnera kako biste bili sigurni da niko ne bude povređen.

5. Usmerite tuš na noge i leđa

shutterstock.com

Usmerite tuš na grudi i leđa

Iako na filmu viđamo parove pod tušem kojima on bije direktno u glavu i lice, to nije baš najbolji način tokom kog ćete uživati u seksu. Bolje je da ga usmerite prema nogama ili zadnjici. Na taj način on neće dekocentrisati ni vas ni partnera, a neće izazavati ni neželjeno trenje, pritom će vam grejati noge ili leđa.

6. Donesite seksi igračke

Zašto ne donesete neke seksi igračke na zabavu? Postoji mnogo vodootpornih opcija za igru. Imati vibrator pri ruci, zašto da ne? U tom slučaju ne morate da se osećate pod stresom zbog pronalaženja savršenog položaja i ugla, umesto toga oboje možete biti stimulisani na druge načine. Zadovoljavajte vi njega, a on vas, isprobajte ono što vama i vašem partneru najviše odgovara, i ne zaboravite da se opustite.
 

Komentari (0)