Sex

PROLEĆNE POZE ZA SIGURAN VRHUNAC: Ne prepuštajte se monotoniji

Srećna Republika otkriva nove poze u seksu koje možete što pre isprobati

13.03.2022 16:00

PROLEĆNE POZE ZA SIGURAN VRHUNAC: Ne prepuštajte se monotoniji
Pixabay.com

Svima nam se dešava da imamo periode kada smo neprestano seksualno aktivni, i kada baš i nismo produktivni na tom polju. Da li je vaš seksualni život nedavno dostigao dno? Uvek je savet da se strasti probude isprobavanjem neke nove tehnike, ili čak novom seksi igračkom, zašto da ne? Uvođenje nove seksi tehnike može biti odgovor na sve vaše molitve. U svoju dnevnu rutinu možete dodati nekoliko novih seksi poza koji će poboljšati "stvari u krevetu".

Svi se nadamo da će i ovoj zimi doći kraj, i da nam slede topliji dani. Oni će, baš kao i novo proleće, probuditi i zapaliti ponovo sva vaša čula koja su spavala dubokim zimskim snom. Pošto je vreme sve toplije, možda biste želeli da se odlučite na potez zbog kog se nećete previše znojiti. Da biste to zaista podigli na viši nivo, zašto ne biste ubacili i seks igračku, ili pak dve? Upravo tako! Sada kada smo dobili vašu punu pažnju, otkrivamo vam tri neodoljive seksi poze koje možete isprobati baš ovog proleća. Pokušajte da eksperimentišete, imajte u vidu da u krevetu nema greški, tako da su vam sve granice otvorene.

Srećna Republika predstavlja tri neodoljive seksi poze koje će učiniti da vaš seksualni život procveta baš ovog proleća.

1. Seksi most

Pixabay.com

Nova poza uvek začini intimni odnos

Položaj mosta u jogi je mnogo zanimljiviji kada uz njega dodate i seks. Da biste došli u ovaj položaj, lezite na leđa sa savijenim kolenima i stopalima na dušeku. Podignite kukove, baš kao i kada biste radili pravi most na časovima joge. Uverite se da su vaša ramena na krevetu. Odavde, vaš partner može da klekne ili može da sedne ispod vaših nogu i stavi ih preko ramena.

2. Sladoled poza

Pixabay

 

Možete da date svom partneru da vas oseti tako što ćete sesti na njega. Baš tako, sedite na svog partnera i pobrinite se da mu omogućite pristup vašem vratu za ljubljenje, lizanje i još mnogo toga. Ova tehnika najbolje funkcioniše ako sedite na stolici ili na ivici kreveta. Da biste to podigli na viši nivo, dodajte i novu seksi igračku.

3. Opkolite ga na prepad 

Pixabay.com

 

Vaš partner sedi prekrštenih nogu, naslonjen na ruke, opušten je. Odavde možete da ga u pravom smislu reči opkolite, i to iznenadno! Verujte nam, nimalo se neće buniti! Šta god da radite, imajte na umu da pazite da se držite za njegova ramena. Položaj seksa će vam uvek biti lakši kada se držite za partnera. Samo napred, istražujte!


 

 

Komentari (0)