Želim te odmah!

TRI REČI KOJE ĆE GA NATERATI DA VAS ODMAH POŽELI: Kada ovo čuje postaće prava životinja u krevetu!

Kada muškarcu stavite do znanja da ga želite povećavate mu samopauzdanje i vaš odnos odmah postaje mnogo vatreniji!

05.12.2021 19:23

TRI REČI KOJE ĆE GA NATERATI DA VAS ODMAH POŽELI:  Kada ovo čuje postaće prava životinja u krevetu!
pexels.com

Kada upadnemo u koltečinu obično se to odrazi na sve aspekte našeg života, pa i na vezu. Iz tog razloga ponekada naš seksualni život potane dosadan i više i nemamo toliku želju za fizičkim dodirom. Da biste vratili strast koja je nekada postojala između vas i vašeg partnera dovoljno je da kažete samo jednu rečenicu. Tri reči pomoći će vam da mu odmah prorade instikti i da poželi da vas odvede u krevet. 

Želim te odmah

Kada partneru kažete želim te odmah potpuno ćete ga izguledeti, posebno ako te tri malene reči izgovorite u pravom trenutku. Naime, to treba da izgovorite kad vaš partner to najmanje očekuje. Kada je muškarac iznenađen, u seksualnom smislu, dolazi do oslobađanja endorfina i neurotransmitora koji utiču na raspoloženje i dovode do stanja potpune seksualne nadraženosti. 

Pixabay.com

Žena sedi kod muškarca u krilu

Činjenica da želite seks sa njim baš kada je to nemoguće realizovati, osiguraće da na vas gleda kao na pomalo zločestu devojku i neće moći da izbaci iz glave razne scenarije kada će se i gde vaša želja realizovati. Kada do seksa napokon dođe, biće znatno napaljeniji, a samim time će i seks biti vatreniji. Dodatan bonus te rečenice jeste činjenica da muškarci ponekad u dugim vezama izgube samopouzdanje jer im žene ne govore često da su lepi i poželjni. Takvi komplimenti rezervisani su za ženske uši, te kada svom dečku date do znanja da ga i nakon toliko vremena želite, popravićete mu samopouzdanje i vaš odnos postaće ponovo vatren kao na početku veze.

Komentari (0)