Sex

NASTAVNICA MATEMATIKE ZAVELA UČENIKA: Imala intimne odnose s njim i u školi - drugovi čuvali stražu!

Za aferu sina znao je i njegov otac, ali ništa nije rekao.

13.09.2024 22:45

NASTAVNICA MATEMATIKE ZAVELA UČENIKA: Imala intimne odnose s njim i u školi - drugovi čuvali stražu!
Shutterstock, Facebook

Nastavnica matematike Hejli Klifton Karmak iz Misurija uhapšena je nakon što je otkriveno da je imala se*s sa maloletnim učenikom koji ima samo 16 godina.

Kao dokaz protiv nje policija je navela ogrebotine na leđima učenika.

Preti joj četiri godine zatvora

Kako piše The Sun, ona je nakon hapšenja priznala da je ima intimni odnos sa svojim učenikom, a da ga je zavela tako što je nosila uske helanke i isticala grudi na časovima. Zbog zavođenja maloletnika njoj preti četiri godine zatvora, a do okončanja sudskog spora nastavnica se nalazi u kućnom pritvoru.

Optužbe na račun raskalašne nastavnice matematike prvi put su se pojavile pre nekoliko meseci, ali je ona to oštro odbacila. Ona je negirala da je imala bilo kakav kontakt s  učenikom van škole i učionice.

 

 

Da bi se spasila optužbi i tračeva ona je pobegla u Teksas, ali se vratila kad se prašina slegla. U međuvremenu, policija je pratila njeno ponašanje i uhapšena pod optužbom za se*sualni kontakt sa učenikom što se zakonski tretira kao silovanje drugog stepena, ugrožavanje dobrobiti deteta i zlostavljanje dece.

Policajci su pronašli poruke na njenom telefonu koje su potvrđivale njenu vezu sa maloletnikom. Kako piše u sudskim dokumentima raskalašna nastavnica matematike je intimne odnose sa učenikom imala čak i u učionici dok su njegovi drugovi stražarili ispred i pazili da neko ne naiđe i ne uhvati ih na delu.

Nakon što su joj predočeni svi dokazi, Hejli je potpisala sporazum o priznanju krivice u kojem je priznala da je imala se*s u zamenu za odbacivanje drugih optužbi.

Mark Krejton, otac maloletnog mladića je navodno znao za nedozvoljenu aferu svog sina, ali to nije prijavio vlastima. Zbog toga i on optužen za ugrožavanje dobrobiti deteta.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)