Sex

PREVARIO SAM DEVOJKU, A ONDA JOJ JE MOJA LJUBAVNICA POSLALA SNIMAK! Gore od raskida je bilo OVO, umreću od sramote

Svoju nepromišljenost je skupo platio.

25.08.2024 23:00

PREVARIO SAM DEVOJKU, A ONDA JOJ JE MOJA LJUBAVNICA POSLALA SNIMAK! Gore od raskida je bilo OVO, umreću od sramote
Shutterstock

Da se glupost uvek plaća, uverio se i neimenovani Britanac koji je prvo prevario devojku, a potom ga je stigla potpuno neočekivana kazna. Razočarana ljubavnica je snimak njihove "akcije" poslala njegovoj devojci, i to je bio samo početak njegovih problema.

- Ja imam 24, a moja sad već bivša devojka 23, i zajedno smo bili pet godina. Upoznali smo se na fakultetu. Međutim, sve se promenilo posle poslovnog putovanja prošle godine. Upoznao sam atraktivnu ženu, i iako volim svoju devojku, na kraju sam popustio iskušenju, i vodili smo ljubav - priča on i nastavlja:

- Ispostavilo se da je ona prava vatra u krevetu, htela je da imamo odnose celu noć. Isprobavali smo razne poze, koristili igračke... Bilo je to nezaboravno veče. Međutim, napravio sam ogromnu grešku kada sam joj dozvolio da snima naše vođenje ljubavi. A još gluplji sam ispao kada posle svega nisam tražio da izbriše taj video iz telefona.

Shutterstock

Snimak ga je skupo koštao

- Kada sam se vratio kući, ništa nisam rekao devojci, bio sam ubeđena da nikad neće saznati istinu. Sa ljubavnicom više nisam bio u kontaktu i blokirao sam je na svim društvenim mrežama. Ali, potom se sve srušilo kada je moja devojka dobila poruku sa linkom do sajta za odrasle, uz napomenu da mora da pogleda taj video. To je naravno bio snimak moje preljube, i moja šokirana devojka je istog trenutka raskinula sa mnom - otkriva Englez.

Ali, najgora kazna za njega je tek usledila - svi prijatelji njegove devojke su videli snimak, prenosi The Sun.

- Mnogi od njih su ismevali moju tehniku u krevetu i veličinu mog polnog organa. Od ove sramote se nikada neću oporaviti - zaključio je mladić. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)