Sex

IMAO SAM ODNOS SA SUPRUGOM I NJENIM DALJIM ROĐAKOM: Više ne mogu da pristanem na monogamiju, tako je dosadna!

Do tad su ga uvek privlačile žene.

20.08.2024 22:30

IMAO SAM ODNOS SA SUPRUGOM I NJENIM DALJIM ROĐAKOM: Više ne mogu da pristanem na monogamiju, tako je dosadna!
Shutterstock

Mnogi parovi skloni su eksperimentisanju u intimnim odnosima. Upravo je tako jedan muškarac otkrio kako mu je iskustvo trojke sa suprugom i njenim rođakom toliko promenilo pogled na se*sualne odnose, da više nije siguran da se može vratiti monogamiji. Muškarac, koji je želeo da ostane anoniman, ispričao je svoju priču na internet forumu, kako bi dobio savet.

- Imam 29 godina, a moja supruga 27 i u braku smo tek sedam meseci, ali smo uvek imali sjajan se*sualni život. Do ovog neočekivanog iskustva došlo je kada je njen dalji 25-godišnji rođak, koji je uvek bio blizak sa mojom suprugom, došao da boravi kod nas dok je bio na obuci u našem gradu. Imamo jednosoban stan i plan je bio da spava na podu u našoj spavaćoj sobi, jer nema mesta u našem malom dnevnom boravku. Međutim, noć je bila izuzetno topla, pa smo se svi zajedno opustili uz vino. Razgovor je ubrzo postao se*sualno obojen, a njen rođak je priznao da je uvek bio radoznao kako je biti i sa muškarcem. Rekao sam mu da sam uvek bio zadovoljan samo sa ženama, ali da sam otvoren za nova iskustva - započinje on svoju priču, a o tome je pisao i The Sun.

shutterstock.com

Ženin rođak im se pridružio u krevetu

Te noći, situacija je eskalirala kada su se svi zajedno našli u krevetu. Njegova supruga je prva inicirala kontakt, a zatim im se rođak pridružio.

- Bilo je potpuno prirodno kada nam se pridružio u krevetu i počeo da me ljubi, sve dok nismo uživali u novoj vrsti odnosa svi zajedno. To iskustvo je bilo najuzbudljivije u mom životu. Moja supruga je takođe uživala u tom iskustvu i čak predložila da njen rođak ponovo dođe sledećeg vikenda. Međutim, nakon ovoga, počeo sam preispitivati svoju se*sualnosti. Nikada nisam mislio da sam gej, ali možda sam bise*sualan, svakako više ne mogu da pristanem na monogamiju - zaključuje on.

Shutterstock

Situacija se izmakla kontroli

Savetnica je komentarisala ovu situaciju i dala savet.

- Možda i jesi. Pretpostavljam da ti je alkohol omogućio da se osećaš dovoljno sigurno da prihvatiš taj prvi poljubac, što te je dovelo do radoznalosti za oba pola. Iako neki parovi uživaju u trojkama, važno je postaviti jasne granice kako bi se izbegli ljubomora i nesigurnost. Međutim, morate imati na umu potencijalne probleme koji mogu nastati kada je treća osoba "član porodice", pa je bolje da tretirate ovo iskustvo kao jednokratno i pažljivo razmotri svoje naredne korake - obrazložila je ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)