Sex

POLICAJKA KOJA JE SPAVALA SA ZATVORENIKOM SE IZJASNILA: Pokušala da pobegne, a ovako je pričala o mužu-svingeru

Tvrde da neće moći da izbegne krivicu.

30.07.2024 10:41

POLICAJKA KOJA JE SPAVALA SA ZATVORENIKOM SE IZJASNILA: Pokušala da pobegne, a ovako je pričala o mužu-svingeru
Printscreen/Instagram/lindadesousaxo/theshadeborough

Policajka Linda de Sousa Abreu (30) optužena je nakon što se na snimku koji kruži već neko vreme vidi da ima intiman odnos sa zatvorenikom Lintonom Vajrikom. Snimak je napravio drugi zatvorenik, koristeći nelegalno držane telefone.

Muškarac je završio u zatvoru zbog provale i biće tamo oko četiri godine i devet meseci. Linda se danas izjasnila krivom za nedolično ponašanje u javnoj funkciji na saslušanju u Ajlvortskom krunskom sudu. Policajci su pokrenuli istragu o snimku snimljenom u zatvoru u Vandsvorth prošlog meseca. Devojka je pokušala da pobegne, ali je uhapšena na aerodromu.

Inače, ona je udata i poreklom je iz Brazila i sa svojim mužem deli nalog na Onlyfansu. Na pomenutom snimku vidi se kako na kolenima izvodi se*sualni čin.

TikTok-lindadesousaabreau

Ovo je policajka koja je imala intiman odnos

Drugi zatvorenik je proveravao da neko ne naiđe.

Portparol CPS je rekao:

- Ovo je bilo šokantno kršenje poverenja javnosti. De Sousa je očigledno bila entuzijastična učesnica koja je pogrešno mislila da će izbeći odgovornost. CPS priznaje da nema opravdanja za bilo kog zatvorskog službenika koji se ponaša na takav način i nikada nećemo oklevati da procesuiramo one koji zloupotrebljavaju svoj položaj. Nakon što je blisko sarađivala sa policijom Metropolitana na izgradnji najjačeg mogućeg slučaja, De Sousa nije imala izbora, osim da prihvati da je kriva. Sada će se suočiti sa posledicama svojih postupaka.

Linda i njen partner su svingeri, a jedne godine su bili u emisiji.

- Monogamija je društveni konstrukt za koji mislim da treba da se razgradi. Otvaranje naše veze omogućilo nam je da uspostavimo dublju povezanost jedno sa drugim - rekla je tada, piše San.

Linda je ispričala kako su njen suprug i ona bili "otvoren par" tri od devet godina, koliko su zajedno.

U sledećoj epizodi Linda se vidi kako tverkuje ispred ženskog lica pre nego što istovremeno poljubi muškarca i ženu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)