Lifestyle

MARIJA JE PRESPAVALA KOD MUŽA U ZATVORU: Snimila je svaki tren kako to izgleda, ovo nije ono što smo očekivali (VIDEO)

Mnogi se pitaju ide li u motel ili u zatvor.

23.07.2024 07:01

MARIJA JE PRESPAVALA KOD MUŽA U ZATVORU: Snimila je svaki tren kako to izgleda, ovo nije ono što smo očekivali (VIDEO)
tiktok/printscreen/avelinamarie323

Avelina Marija je tiktokerka sa neobičnom životnom pričom. Zapravo, kada je otkrila kako živi i sa čime se suočava mnogi su počeli da se interesuju za njenu životnu priču. Marija ima supruga koji je trenutno u zatvoru. Iako bi mnoge žene zbog toga odustale, razvele se ili jednostavno "digle ruke" od ikakve priče sa njim, ona je odlučila da mu bude odana. Nijednu posetu ne propušta, a tamo gde on boravi postoje mnogobrojne mogućnosti poput one da žena može da prespava kod muža u zatvoru.

Takođe, ona može da mu unese omiljenu hranu, piće i proizvode za negu lica i čišćenje. U jednom od mnogobrojnih videa na TikTok-u žena je prikazala kako se priprema za zatvor. Za razliku od drugih videa u ovom je pokazala šta nosi kada i ona ostaje sa njim preko noći u zatvoru. Pored veša, tu je i roze spavaćica kojoj se posebno obradovala. Takođe, nosi grickalice, piće i slatkiše, ali i mnogo mesa. Ono što je zanimljivo je da od hrane ništa nije pripremila već nosi sve živo. Takođe, nosi i slagalicu, ali i tri filma.

U posebnu torbu odvojila je peškire, kupke, suđer za čišćenje, ubruse... Kada je prešla na pakovanje svoje kozmetike izgledalo je kao da ostaje danima, a ne jednu noć jer je ponela apsolutno sve. Obukla je haljinu i četiri spakovane torbe je stavila u kola. Očigledno, nije imala mogućnost da snima šta se dešava u zatvoru, te snimak staje na putu ka tamo. Ljudi su jedva dočekali da prokomentarišu sve što su videli.

 

- Da li provodiš noć ili se useljavaš?


- Zatrudnela sam kada sam imala poslednju bračnu posetu, četiri meseca pre nego što je izašao napolje.

- Dakle, zatvor je sada motel?

- Dozvolili su ti da uneseš sve te stvari unutra? - pitali su se ljudi.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)