Sex

GLUMICA JE DOŽIVELA VRHUNAC U TERETANI: "Nisam ni sanjala da na spravi može to da mi se dogodi, sad je koristim stalno!"(FOTO+VIDEO)

Emili Veir u podkastu priznala nezaboravno iskustvo sa treninga.

14.04.2024 22:00

GLUMICA JE DOŽIVELA VRHUNAC U TERETANI: "Nisam ni sanjala da na spravi može to da mi se dogodi, sad je koristim stalno!"(FOTO+VIDEO)
Christopher Khoury / Zuma Press / Profimedia

Australijska glumica Emili Veir, nedavno je podelila iznenađujuću priču o svom iskustvu vežbanja u teretani. Ona je tokom gostovanja u podkastu "Life Uncut" ispričala voditeljkama programa Britani Hokli i Lauri Bern o ovom neobičnom iskustvu.

Emili je priznala da je, pokušavajući da postigne vrhunsku fizičku spremnost za novu ulogu, naišla na spravu u teretani koja joj je izazvala neočekivanu reakciju. Emili je objasnila da je tokom intenzivnog treninga napinjala mišiće do krajnjih granica.

 

 

- Kada sam prvi put počela vežbanje za ulogu u “Home and Away” pokušavala sam da postanem  veoma, veoma fit. Otkrila sam da postoji mašina na koju možete skočiti, zatim podignuti noge i raditi trbušnjake. Mislim da sam bila na ponavljanju broj 35, a kada sam stigla do broja 50, počela sam se osećati veoma čudno i kao da mi nešto trne - pokušala je ona da dočara voditeljkama, a o tome je pisao i Dejli star.

Glumica je opisala kako je tokom tog treninga dovela sebe do krajnjih granica, osećajući efekte svoje rigorozne vežbe. Emili je odlučila da nastavi sa treningom, iako je neobičan osećaj bio prisutan, ali je bila šokirana onim što se dogodilo sledeće. Nakon što je počela da oseća neobične trnce, to je na kraju dovelo do iznenađujućeg vrhunca. Iskreno je priznala da je sasvim neočekivano postigla orgazam tokom vežbanja, na veliki šok voditeljki podkasta.

- Čudila sam se šta se dešava u mojim donjim regijama. Ali sam nastavila i... doživela orgazam. Nisam ni sanjala da to može da mi se dogodi na spravi, ali od tad je koristim stalno. Ipak, tu mašinu koristim isključivo na samom kraju treninga, za svaki slučaj - priznala je glumica.

 

 

Iako je ova izjava izazvala iznenađenje, Emili je dodala da je takav slučaj bio izuzetak i da se to obično ne dešava svaki put kada koristi tu spravu. Međutim, priznala je da se to dogodilo na toj spravi za vežbanje više od jednom. Zbog čega je čuva za kraj vežbanja.

Posle ovog neočekivanog priznanja koje je doživela u teretani i usled zapleta koji njen lik na televiziji doživljava, jasno je da glumica u potpunosti ima punu pažnju publike.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Parter

16.04.2024 09:32

Trebalo bi da proba vežbe na partneru.