Vežbanje

NOĆNA MORA U TERETANI: Sada svi znaju da Mendi ne nosi donji veš! (VIDEO)

Tiktokerka zavidnih oblina koju prate milioni ljudi doživela je veliku neprijatnost tokom vežbanja.

15.02.2024 11:40

NOĆNA MORA U TERETANI: Sada svi znaju da Mendi ne nosi donji veš! (VIDEO)
Tiktok-mandygonewild

Teretana u kojoj vežba popularna tiktokerka Mendi postala je za nju mesto na kom je doživela veliku neprijatnost. Naime, Mendi je otišla na trening i doživela peh koji je postao predmet razgovora kako među njenim pratiocima na društvenoj mreži TikTok, tako i među posetiocima te teretane.

Mendi se dogodilo ono što devojke ne žele da zamisle ni u najgorim noćnim morama - za vreme treninga pukle su joj helanke i otkrile ono što predana vežbačica nije planirala da pokaže. Ovaj incident doveo je do toga da svi u teretani sada znaju da je Mendi jedna od retkih dama koja trenira bez donjeg veša.

 

 

Mendi ima impresivnih 1,2 miliona pratilaca na TikToku, često deli sadržaj koji prikazuje njen rad u teretani, a izgleda da posle ovog incidenta u javnosti broj njenih pratilaca samo raste. Ona se do sada nije suočavala sa sličnim problemima kad je reč o garderobi. U većini slučajeva, njene čvrste sportske helanke pružale su dovoljno jaku zaštitu od ovakvih neprijatnosti.

Nažalost, ovaj put je bila drugačija priča. Dok se pripremala za vežbanje sa tegovima, helanke su popustile, otkrivajući ono što Mendi nikako nije želela da ostatak teretane vidi. 

- Kada ti helanke puknu usred čučnja i sada svi znaju da vežbaš bez donjeg veša -  napisala je Mendi u TikTok videu koji je postao veoma rado gledan, a o tome je pisao i San.

 

 

Iako su komentari ispod njenog snimka bili prepuni podrške, ovaj incident definitivno će ostati urezan u sećanju kako Mendi, tako i njenih mnogobrojnih pratilaca na društvenim mrežama, dok će teretanu sigurno promeniti.

- Teško je i gledati to.

- Budi jaka, to se dešava i najboljima.

- Salutiram!

- Sve što si uradila je da si svima pokazala golu pozadinu, ništa strašno.

- Izgleda da ja idem u pogrešnu teretanu! - bili su neki od komentara ispod snimka koje je Mendi podelila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)