Zanimljivosti

ONA NE NOSI DONJI VEŠ: Svoju odluku je objasnila na vrlo neobičan način! (FOTO+VIDEO)

Džes Hempton privlači pažnju javnosti zbog svojih neobičnih životnih navika.

22.01.2024 19:00

ONA NE NOSI DONJI VEŠ: Svoju odluku je objasnila na vrlo neobičan način! (FOTO+VIDEO)
TikTok-jesgragghampton

Mnogima je nezamislivo da ne nose donji veš, ali Džes Hempton ne misli tako. Ona je tiktokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati 270.000 ljudi. Ona ističe da je sloboda previše vredna da bi je se odrekli, pa je Džes je tako odavno odbacila svoj donji veš i nikada se nije pokajala. Ona je fitnes influenserka koja je ostala dosledna u svom stavu da nikada ne nosi gaćice.

Iako je velika ljubiteljka nenošenja donjeg veša, na trenutak je razmatrala šta bi izabrala ako bi joj bila ponuđena nagrada za nošenje gaćica. Ipak zaključila je da nema cene zbog koje bi ponovo obukla donji veš.

TikTok-jesgragghampton

Džes hemton odbila da nosi donji veš po svaku cenu

Iako bi neki mogli tvrditi da je ponuda izgledala dovoljno primamljivo, Džes je ostala dosledna svojim uverenjima. Utrčala je u svoju kuhinju, plešući sve vreme i pevajući hit "Zar ne znaš ko sam? Zapamti moje ime, ima da … umrem mlada”. Ona tvrdi da mnogo zdravije ne nositi donji veš .

- Kada bi mi rekli: “Pet minuta se dodaje tvom životu svaki put kad obučeš donji veš”, odgovorila bih da bih radije umrla mlada - istakla je Hemptonova, a o njoj je pisao i San.

 

 

Ljudi su imali različita mišljenja o njenoj filozofiji. Podržali su je oni koji takođe ne nose gaćice uz tvrdnju da “jednom kad skineš gaćice, više ih ne vraćaš. 

- Odbacila sam te "zatvorske košulje" pre šest godina i nisam se osvrnula, nosim ih samo jednu nedelju mesečno tokom onih dana.

- Zapravo sam bukvalno bacila sve svoje gaćice. Toliko dugo sam bez njih da ih ne bih mogla ni pet minuta nositi bez ogromnog stresa.

- Prestala sam ih nositi pre 17 godina nakon povrede kolena kada nisam mogla saviti koleno nedeljama i nisam se nikad osvrnula!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)